Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar

024 844 98 43 0478 70 05 10

Huis Verkopen Haps | VIND Makelaardij

Huis verkopen Haps

Wil je graag je huis in Haps verkopen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina. Wij verkopen je huis in Haps.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Huis verkopen Haps

Overweeg jij je woning in Haps te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Verkoopmakelaar Haps

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Haps goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Wil jij meer informatie over dit mooie dorp? Klik dan HIER

Aankoopmakelaar Haps

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Haps adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Haps gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Haps op  het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Hoeveel is mijn huis in Haps waard?

Overweeg jij je huis te verkopen en wil je weten wat het waard is? Als je bovenstaand contactformulier invult, komen we gratis langs voor een waardebepaling. Deze eerste afspraak is volledig vrijblijvend. Uiteraard hopen we dat wij je huis daarna mogen verkopen.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan gaan we graag voor je aan de slag. Tijdens de eerste afspraak vertellen we precies wat je van ons kan verwachten en wat het gaat kosten. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Haps bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

KLIK HIER en ontvang binnen 2 minuten een gratis waardebepaling in de mailbox. Je weet al snel of jij je huis voor een goede prijs kan verkopen.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×