Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10

Huis Verkopen Sint Hubert | VIND Makelaardij

Huis verkopen Sint Hubert

Wil je graag je huis in Sint Hubert verkopen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina. Wij verkopen je huis in Sint Hubert.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Huis verkopen Sint Hubert

Overweeg jij je woning in Sint Hubert te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Verkoopmakelaar Sint Hubert

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Sint Hubert goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Wil jij meer informatie over dit mooie dorp? Klik dan HIER

Aankoopmakelaar Sint Hubert

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Sint Hubert adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Sint Hubert gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Sint Hubert op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Hoeveel is mijn huis in Sint Hubert waard?

Overweeg jij je huis te verkopen en wil je weten wat het waard is? Als je bovenstaand contactformulier invult, komen we gratis langs voor een waardebepaling. Deze eerste afspraak is volledig vrijblijvend. Uiteraard hopen we dat wij je huis daarna mogen verkopen.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan gaan we graag voor je aan de slag. Tijdens de eerste afspraak vertellen we precies wat je van ons kan verwachten en wat het gaat kosten. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Sint Hubert bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

KLIK HIER en ontvang binnen 2 minuten een gratis waardebepaling in de mailbox. Je weet al snel of jij je huis voor een goede prijs kan verkopen.

Huizen verkocht in Sint Hubert?

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Sint Hubert mogen verkopen. Wil jij nou ook je huis in Sint Hubert verkopen? Wij helpen je graag!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×