Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10 024 844 98 43

Makelaar Nijmegen | VIND Makelaardij

Makelaar Nijmegen

Ik wil een huis kopenIk wil een huis verkopen

Ben jij op zoek naar een Makelaar in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Makelaar Nijmegen: Koop of verkoop je huis in Nijmegen

De beste makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen de stad, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Nijmegen goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Nijmegen?

Heb jij een woning in Nijmegen en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Ik wil een huis verkopen

We zijn ook aankoopmakelaar in Nijmegen

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Nijmegen adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Nijmegen gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Nijmegen op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Ik wil een huis kopen

We helpen je ook met je hypotheek en verzekeringen

Zorgeloos verhuizen doe je met onze hulp!

  • Wij verzorgen de verkoop van je huidige woning.
  • Wij verzorgen de aankoop van je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de hypotheek voor je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de bijbehorende verzekeringen voor jou en je gezin.

Dat is handig, want zo heb je voor al je zaken 1 aanspreekpunt. Wij behartigen al je belangen op het gebied van je verhuizing. We ontnemen je zorgen door een degelijke koop- en/of verkoopstrategie. We nemen de onderhandelingen over de koop- en verkoop voor je uit handen. Dit in combinatie met een passend financieel advies over je hypotheek en verzekeringen. Alle facetten van je verhuizing stemmen wij volledig op elkaar af. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen!

Ik wil een hypotheek afsluiten

Hoeveel is mijn huis in Nijmegen waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Nijmegen waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Nijmegen bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail

Onze gratis online waardebepaling vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Vraag een gratis waardepaling aan

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Eerder verkocht in Nijmegen

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Nijmegen mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Nijmegen ? Wij helpen je graag!

Waar zijn we actief?

Altrade Groenewoud Heseveld
Benedenstad Grootstal Hunnerberg
Biezen Hatertse Hei Kwakkenberg
Bottendaal Hazenkamp Neerbosch Oost
Brakkenstein Hees Stadscentrum
Galgenveld Hengstdal Wolfskuil

 

Veelgestelde vragen

Hoe voorkom je een miskoop?

Dit doe je door een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar adviseert over de koopsom, doet de onderhandelingen voor je en houdt intensief contact met de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar is extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelt de aankoopmakelaar een expert in. Zo worden de grootste zorgen van jou als koper uit handen genomen en voorkom je een miskoop.

Hoe kom ik achter de waarde van mijn eigen huis?

Je komt achter de waarde van je huis door een waardebepaling van je huis te laten doen. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Uit de waardebepaling komt een rapport, die je binnen 2 minuten in je mailbox ontvangt.

Hoe herken je een goede makelaar?

De beste makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen de stad, de wijken en taxeren daarom het beste. Kies daarom voor een makelaardij die Nijmegen goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindmakelaardij.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×