Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10

Makelaar Overloon | VIND Makelaardij

Makelaar Overloon

Wil je graag een woning aankopen of verkopen in Overloon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Makelaar Overloon

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Overloon goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers voor jouw huis te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.300 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Wil jij meer informatie over dit mooie dorp? Kijk dan op wonen in Overloon.

Huis verkopen Overloon

Heb jij een woning in Overloon en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via bovenstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden en hoe wij als kantoor te werk gaan.

Aankoopmakelaar Overloon

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Overloon adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Overloon gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Overloon op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Hoeveel is mijn huis in Overloon waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Overloon waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Overloon bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport binnen 2 minuten in je mailbox.

Eerder verkocht in Overloon?

De afgelopen jaren hebben we al vele mooie huizen in Overloon mogen verkopen. Sinds januari 2020 hebben wij zelfs ons eigen kantoor in dit prachtige dorp. Zoek jij nou ook een makelaar in Overloon? Wij helpen je graag!

 

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×