Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10 024 844 98 43

Makelaar Regio Boxmeer | VIND Makelaardij

Makelaar Boxmeer

Op zoek naar een makelaar in Boxmeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw gegevens achterlaten, dan nemen wij kosteloos contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Wij zijn jouw makelaar in de regio Boxmeer. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact op.

Makelaar regio Boxmeer

 

Huis verkopen Boxmeer

Heb jij een woning in Boxmeer en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Aankoopmakelaar Boxmeer

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Boxmeer adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Boxmeer gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Boxmeer op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

In welke dorpen zijn wij actief?

Boxmeer

Oploo

Overloon

Sambeek

Vierlingsbeek

 

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindmakelaardij.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×