Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10

Makelaar Regio Nijmegen | VIND Makelaardij

Makelaar regio Nijmegen

Op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw gegevens achterlaten, dan nemen wij kosteloos contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Wij zijn jouw makelaar in de regio Nijmegen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact op.

Makelaar regio Nijmegen

VIND Makelaardij is in de regio Nijmegen jouw makelaar voor het verkopen van je woning of appartement. Ben jij op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Of wil je je huis verkopen in Nijmegen? Neem dan contact met ons op.

Huis verkopen regio Nijmegen

Heb jij een woning in Nijmegen en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Aankoopmakelaar regio Nijmegen

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Nijmegen adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Nijmegen gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Nijmegen op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Waar zijn we actief?

Nijmegen

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×