Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verkoopmakelaar

Je woning verkopen met VIND Makelaardij

Zorgeloos verhuizen doe je met VIND Makelaardij & Financieel Advies. Kies voor de moderne makelaar en adviseur die alles op alles zet om jouw woning te verkopen en je verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met aandacht, passie en met oog voor het beste resultaat. Bij ons vind je alles onder 1 dak.

  • Wij verzorgen de verkoop van je huidige woning.
  • Wij verzorgen de aankoop van je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de hypotheek voor je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de bijbehorende verzekeringen voor jou en je gezin.

Alle facetten van je verhuizing stemmen wij volledig op elkaar af. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen! Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Hypotheekadvies Verzekeringen

Nijmegen – Cuijk – Boxmeer – Venray

VIND Makelaardij is actief in de regio van Nijmegen tot en met Venray. Als eigenaar van VIND Makelaardij ben ik opgegroeid in de gemeente Boxmeer en al 10 jaar woonachtig in Nijmegen. Hierdoor ken ik deze regio als mijn broekzak. Verkoopmakelaar zijn in deze regio is een droom die uit is gekomen. De regio van Nijmegen tot aan Venray heeft voor iedereen wat moois te bieden.

Jouw woning verkopen

Wil je weten wat VIND als verkoopmakelaar voor jou kan doen? Wil je weten welk resultaat wij kunnen boeken? Dan komen we graag bij je langs om dit te bespreken. We maken een gratis waardebepaling zodat jij de beste inschatting kan maken of de woning de markt op mag. Ons eerste bezoek is volledig kosteloos. Met ons als verkoopmakelaar is je verhuiswens in goede handen.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×