Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar

024 844 98 43 0478 70 05 10

Verkoopmakelaar

Je woning verkopen met VIND Makelaardij

Met VIND Makelaardij kies je voor de moderne makelaar die alles op alles zet om jouw woning te verkopen. Dit gebeurt met aandacht, passie en met oog voor het beste resultaat. Het liefst helpen we je met alles. Het verkopen van je woning, het aankopen van de nieuwe en die woning financieren. Jij kiest waarvoor je ons nodig hebt.

Nijmegen – Cuijk – Boxmeer

VIND Makelaardij is actief in de regio van Nijmegen tot en met Overloon. Als eigenaar van VIND Makelaardij ben ik opgegroeid in de gemeente Boxmeer en al 8 jaar woonachtig in Nijmegen. Hierdoor ken ik deze regio als mijn broekzak. Verkoopmakelaar zijn in deze regio is een droom die uit is gekomen. De regio van Nijmegen tot aan Overloon heeft voor iedereen wat moois te bieden.

Jouw woning verkopen

Wil je weten wat VIND als verkoopmakelaar voor jou kan doen? Wil je weten welk resultaat wij kunnen boeken? Dan komen we graag bij je langs om dit te bespreken. We maken een gratis waardebepaling zodat jij de beste inschatting kan maken of de woning de markt op mag. Ons eerste bezoek is volledig kosteloos. Met ons als verkoopmakelaar is je verhuiswens in goede handen.

Nijmegen

Cuijk

Boxmeer

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×