Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning

Merseloseweg 10 Overloon

Wat kost deze woning per maand?

Specificaties

Vraagprijs: € 167.500 kosten koper

  • Postcode: 5825HB
  • Perceeloppervlakte: 549 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Yes! Er is weer een bouwperceel in Overloon beschikbaar. Heb jij zin om vanaf 0 alle keuzes zelf te maken? Dan is dit vrije kavel echt iets voor jou.

Gelegen op de hoek van de Merseloseweg en de Professor Asserstraat is een kavel beschikbaar van 549m². Op dit perceel is het toegestaan om een vrijstaande woning te bouwen. Hier mag je in relatieve vrijheid bepalen wat voor woning je wilt bouwen. Het betreft een zogenoemd randperceel van een welstandsvrij gebied. Hierdoor zie je in de straat ook een grote verscheidenheid aan type woningen. Wat dit precies betekent voor jouw bouwplannen zie je terug in onze brochure.

Dit kavel ligt in het bruisende Overloon. Een dorp in de gemeente Land van Cuijk met een rijk verenigingsleven en fijne voorzieningen. Zo is er een grote supermarkt, een bakker, slager, drogist, diverse horecaondernemingen een golfbaan en een dierentuin. Of je nou een ijsje, kop koffie, of 7-gangen menu wilt, voor een leuke middag hoef je het dorp zeker niet uit.

De carport en een stuk van de oprit die nu aan de oostzijde van het perceel aanwezig zijn, worden verwijderd. Zie de bewerkte foto’s voor een impressie van de breedte van het perceel.

Let op: dit kavel wordt op inschrijving verkocht.
Via onze website kan tot uiterlijk 28-01-2023 12:00u een bod worden ingediend. Uiteraard staan we tot die datum voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bekijk het kavelpaspoort voor de meest belangrijke informatie.

Locatie

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×