Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons team

Even voorstellen

VIND Makelaardij is dé makelaar in de regio Land van Cuijk en de regio Venray. Wil jij zo veel mogelijk ontzorgd worden bij de aan- of verkoop van jouw woning? Ons team staat voor je klaar.

Wie wij zijn en waarom wij dit zo’n mooi werk vinden? Dat lees je hier.

Dick Arts

Als oprichter van VIND Makelaardij en VIND Financieel advies legde ik in 2018 de basis voor ons mooie kantoor. Daarvoor werkte ik als hypotheekadviseur en trainer bij verschillende Rabobanken door het hele land. In 2010, midden in de crisis, kwam ik als makelaar van school af. Werk was schaars. Nadat ik zo’n 7 jaar bij Rabobank had gewerkt merkte ik dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik moest en zou terug de makelaardij in. Maar als ik dan toch die stap zou zetten, dan ook het liefst als ondernemer. Ondanks dat ik al sinds 2011 tot 2022 in Nijmegen heb gewoond, groeide het bedrijf juist in de regio rondom Overloon het hardst. Dat was toch de regio waar ik opgroeide. Daarom heb ik in 2020 besloten om kantoor te gaan houden in Overloon. Van hieruit kunnen we zowel de gemeente Land van Cuijk, als de gemeente Venray bedienen. Inmiddels woon ik in het prachtige Maastricht waar ik met veel plezier geniet van het leven. Ook hier heb ik inmiddels een kantoor geopend in hetzelfde pand als de kapperszaak van mijn vrouw.

Visitekaartje

Maurice Lemmens

Van jongs af aan was het de droom van Dick en mij om samen te gaan ondernemen. En sinds juni 2021 is het dan eindelijk zo ver. Samen runnen we VIND Makelaardij & VIND Financieel Advies. In totaal heb ik zo’n 9 jaar bij Rabobank gewerkt. Na mijn opleiding evenementenmanagement zocht ik toch een beroep met wat meer stabiliteit. Dit vond ik bij de Rabobank. Na 9 jaar, 2 vestigingen en verschillende functies ben ik als hypotheekadviseur zelfstandig verder gegaan. Ondernemen is spannend, maar dat we het allemaal voor onze eigen klanten mogen doen, dat maakt het toch wel speciaal. Geboren en getogen in Overloon, in Stevensbeek naar de middelbare school en uiteindelijk 9 jaar werkzaam in Venray en Beugen. Ik ken deze regio als mijn broekzak. Juist daarom is het zo mooi dat we nu al onze klanten in deze regio mogen helpen aan hun nieuwe woning.

Visitiekaartje

Noa Martens

Na een aantal bijbaantjes was het op mijn derde jaar als HBO student tijd voor een serieuze stageplek. Ik studeerde toen commerciële economie. Een studierichting met veel focus op marketing. Gaandeweg de studie ontwikkelde ik interesse in vastgoed & makelaardij. Toen ik op zoek moest naar een stageplaats heb ik contact opgenomen met VIND Makelaardij. Er was direct een goede klik en zo ben ik als eerste bij Dick zijn bedrijf gekomen. Wat een uitdaging. VIND kreeg in januari 2021 voor het eerst de sleutel van het nieuwe kantoor en op 01 februari ben ik begonnen. De eerste maanden stond de tv nog op verhuisdozen. De groei was gigantisch, waardoor al snel Maurice bij VIND kwam en ik in juli als werknemer bij VIND mocht blijven. Tijdens mijn 4e HBO jaar heb ik bij Personato in Venray stage gelopen en na mijn afstuderen blijf ik bij VIND werken. Ik ben geboren en getogen in Venray. In deze regio wil ik blijven wonen en werken. VIND krijgt steeds meer focus naar de Venrayse markt en ik hoop daar een steentje aan bij te dragen.

Visitekaartje

Jef van den Boorn

Het vastgoed in, dat leek me wel wat! Daarom ben ik tijdens mijn HBO Ondernemerschap stage gaan lopen bij NMG Vastgoed, waar ik uiteindelijk ook ben afgestudeerd. Bij NMG heb ik gewerkt op de verhuur- en marketingafdeling. Daar werd voor mij bevestigd dat ik in deze wereld wel verder wou. Na het behalen van mijn diploma in 2022 ben ik gestart bij VIND Makelaar en Financieel Advies. Door mijn minor ‘Financieel Advies’ leek dit voor mij de perfecte match. Ik ben nu bij VIND werkzaam als assistent makelaar en financieel adviseur. Zo ben ik betrokken bij het hele verhuizingsproces: van financiering tot oplevering. Heel mooi om mensen te mogen helpen tijdens één van de grootste stappen in hun leven. De volgende stap voor mij is het halen van mijn makelaars papieren. Ik kom uit het mooie en rustige Maashees, ik ken de regio waar we met VIND actief zijn dus goed.

Visitekaartje

Makelaardij & Financieel Advies

Bij ons vind je alles onder 1 dak. Zorgeloos verhuizen doe je met VIND. Zowel het kopen en/of verkopen van een huis als het afsluiten van een hypotheek. Maar ook het treffen van de juiste verzekeringen en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Noem het makelaar, financieel adviseur, financieel partner of coach. Wij zijn er voor jou op het moment dat jij ons nodig hebt, nu en in de toekomst.

Hoe doen we dat?

Makelaardij en Financieel Advies bij een laagdrempelig kantoor met alle aandacht voor jou. Een persoonlijke begeleiding waarbij zaken op een begrijpelijke manier, stap voor stap worden uitgelegd. Eén aanspreekpunt, bereikbaar op de momenten dat je ons nodig hebt.

Werkgebied

Land van Cuijk, Venray, Overloon en Maastricht. Deze prachtige regio, met mooie dorpen en de stad Maastricht heeft alles wat je wilt. Wonen in gezellige dorpen met een levendig verenigingsleven, in het groen, of juist in een bruisende stad. Het kan hier allemaal. Waarom dit gebied voor ons zo belangrijk is? Omdat ik (Dick Arts) ben opgegroeid in Overloon en inmiddels woonachtig ben in Maastricht, ken ik deze regio als mijn broekzak. Elk dorp heeft zijn eigen charme en Maastricht is een prachtige oude stad.

  • Gemeente Land van Cuijk
  • Gemeente Venray
  • Gemeente Maastricht

VBO Makelaars

VIND Makelaardij is lid van VBO Makelaars. Deze branche organisatie zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan vertrouwen op je makelaar. Ruim 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland werken samen aan het voor jou beste resultaat. VBO leden moeten de lokale markt goed kennen en hebben de nodige diploma’s. Ook worden we elk jaar bijgeschoold en is er toezicht op integriteit. Zo weet je één ding zeker: jouw belangen zijn het allerbelangrijkste.

Verkoopmakelaar Aankoopmakelaar Hypotheek Verzekeren

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×