Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hypotheken

Hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten. Of je nu starter, doorstromer, ophoger of oversluiter bent, ondernemer of in loondienst. Wil je aankopen, verbouwen, verduurzamen, levensloop bestendig maken of heb je een ander doel? Voor een goed advies ben je bij ons op het juiste adres!

Klantgroepen

Bij VIND helpen we verschillende klantgroepen. Elke klantgroep heeft zijn eigen kenmerken, wensen en behoeften. De meest voorkomende klantgroepen zijn:

Starter Verhuizer Oversluiter VerhogerOndernemer Echtscheiding Senioren Verhuurder

Meest voorkomende hypotheekvormen

Annuïteitenhypotheek Lineaire hypotheek Spaarhypotheek Aflossingsvrij Overbruggingskrediet Seniorenhypotheek Familiehypotheek Verzilverhypotheek

Woningtypen

De Nederlandse woningmarkt heeft woningen met diverse bestemmingen. De bestemming kan je terugvinden in het bestemmingsplan. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander wat de randvoorwaarden zijn van de verschillende bestemmingen, op onder andere het gebied van hypotheekverstrekking en fiscaliteiten. De reguliere bestemming is natuurlijk de woonbestemming voor een reguliere burgerwoning. Enkele wat meer bijzondere bestemmingen die we met enige regelmaat tegen komen zijn:

Agrarische bestemming Bedrijfswoning Recreatiewoning Centrum bestemming

Hypotheekverstrekkers

Wij vergelijken hypotheken van alle geldverstrekkers waaronder:

Waarom advies?

Een eerste woning kopen, verhuizen of (duurzaam) verbouwen en de financiering daarvan. Of misschien wil jij je hypotheek oversluiten of is er sprake van een echtscheiding of relatiebeëindiging. En wat denk je van het risico van overlijden en arbeidsongeschiktheid? Een hypotheek afsluiten of wijzigen is niet voor iedereen dagelijkse kost. Voor ons gelukkig wel! Althans, wij helpen en adviseren dagelijks bij dit soort aangelegenheden. En dat doen we met heel veel plezier. Niet omdat we het nu enkel leuk vinden om leningen te verstrekken. Nee, we vinden het gewoon leuk om jou te mogen helpen!

VIND helpt je enerzijds als makelaar graag met het vinden van een nieuwe woning. Heb je die woning eenmaal gevonden, dan zorgen we voor een passende hypotheek. Niet alleen nu maar ook later. Helemaal gericht op jouw wensen en doelstellingen. Maar let op, je financiële situatie kan altijd veranderen. Als dat het geval is, kijken we graag met je mee wat die verandering voor jou betekent. Dit doen we niet alleen op het moment dat jij erom vraagt, maar ook op de momenten dat wij denken dat het tijd is om je financiën weer is onder de loep te nemen.

Zo zorgen wij er voor, dat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Waar moet ik aan denken?

Het belangrijkste is dat je goed moet nadenken over wát voor huis je graag wilt. En wat is je budget? Naast de koopsom van de woning heb je ook nog bijkomende kosten, zoals de notaris, een taxateur en de belastingdienst (overdrachtsbelasting). In geval van nieuwbouw natuurlijk ontwerpkosten, kosten voor de vergunning, Nutsvoorzieningen en mogelijk andere kosten voor, tijdens of na de bouw waar je nog geen rekening mee hebt gehouden. Als je het doet, kan je het beste maar proberen om het in één keer goed te doen. Dat valt niet altijd mee.

Een goed begin is het halve werk. Zorg er voor dat je op de hoogte bent van je financiële mogelijkheden voordat je naar een huis gaat kijken of gaat focussen op een nieuwbouwproject. Schakel ons op tijd in, dan kunnen wij je begeleiden en ontzorgen en kan jij je bezig houden met de dingen die er echt toe doen. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Dus heb je behoefte aan advies en/of een hypotheek en wil je weten waar je aan toe bent? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze hulp tot de start van het adviestraject is gratis. We helpen je op weg en zijn je sparringpartner. Ook in de toekomst.

Aankoopmakelaardij

Bij VIND hebben we het zo ingericht dat je voor zowel de aankoopmakelaardij als voor de hypotheek bij ons terecht kan. Let wel op, aankoopmakelaardij kan alleen bij panden die wij niet ook zelf verkopen. Verkopen wij een woning waar je interesse in hebt, dan zal je een andere aankoopmakelaar moeten kiezen.

Als makelaar en hypotheekadviseur in één, weten wij precies wat er speelt. Wij bespreken én je financiën én de woning. Door onze deskundigheid onder één dak aan te bieden, heb jij minder contactpersonen en minder kopzorgen. We kunnen snel en doordacht schakelen en weten snel wat alle gevolgen zijn voor jouw portemonnee.  Meer weten over onze dienstverlening als aankoopmakelaar? Kijk dan op VIND Makelaardij Aankoopmakelaar.

Maximale hypotheek berekenen

Wil jij alvast zelf aan de slag? Bereken dan met onze handige rekentools wat de mogelijkheden zijn. Direct weten wat jouw maximale hypotheek is? Kijk dan op Maximale Hypotheek Berekenen wat jouw mogelijkheden zijn.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×