Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Heldersveld

Nieuwbouw Overloon

Begin november 2022 hebben ontwikkelaars JAVO Vastgoed en Bouwmij Janssen bekend gemaakt bezig te zijn met nieuwbouwplannen in Overloon op het akkerland tussen de Pasveldweg, Helderseweg en Zandstraat. De ambitie is om ongeveer 100 woningen te realiseren. Dit moeten verschillende soorten woningen worden, zoals rijwoningen, levensloopbestendige woningen, kleine en grote twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, sociale huurwoningen en bouwkavels. Voor ieder wat wils.

Door middel van een prijsvraag, waarbij de winnaar een geldbedrag aan een Overloonse vereniging mocht schenken, werd de naam voor het project bedacht: Heldersveld.

De eerste aanblik van nieuwbouwwijk ‘Heldersveld’ in Overloon

In deze teaser krijg je een eerste indruk hoe het akkerland tussen De Helderseweg, De Pasveldweg en De Zandstraat omgetoverd gaat worden tot moderne nieuwbouwwijk. De prachtige, grote eikenboom staat centraal op het Heldersveld en is kenmerkend voor het projectgebied. Met verschillende soorten woningen zal Heldersveld een wijk zijn voor iedereen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Verkoopmakelaar Heldersveld

Met trots mogen wij aankondigen dat we, in samenwerking met Peelrand Makelaardij, zullen optreden als verkoopmakelaar van Heldersveld in Overloon. Hoe mooi is dat? In ons eigen Overloon ons eerste nieuwbouwproject verkopen! Een thuiswedstrijd waar we enorm veel zin in hebben. Na jaren van woningtekort in Overloon met veel woningzoekende, die vaak achter het net viste en teleurgesteld achterbleven, komt er eindelijk weer nieuw perspectief. Iets waar Overloon en zijn inwoners met smacht op hebben gewacht.

Wanneer de verkoop start is nog niet bekend. Volg ons op onze social media (Instagram & Facebook) om als eerste op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. Aanmelden voor de nieuwsbrief (via onderstaand formulier) kan natuurlijk ook. Zo krijg je telkens het laatste nieuws als eerste in je mail.

Hypotheekadvies Heldersveld

In combinatie met VIND Financieel Advies kunnen we je optimaal helpen om te verhuizen naar het Heldersveld. Te weten komen wat jij kunt lenen? Of heb je andere financiële vragen? Neem dan zeker even contact op met ons. Of loop eens binnen tijdens onze inloop avond, dit is iedere woensdag vanaf 16:30.

Heldersveld Overloon

Heldersveld Overloon

Alvast aanmelden voor het nieuwbouwproject en onze nieuwsbrief?


Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×