Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuwbouw Overloon Heldersveld

Nieuwbouw Plannen in Overloon

De speculaties doen zich al een tijdje de ronde in Overloon. Maar begin November hebben ontwikkelaars Bouwmij Janssen & JAVO Vastgoed bekend gemaakt bezig te zijn met nieuwbouwplannen in Overloon. Deze plannen moeten zich vorm gaan geven tussen de Pasveldweg, Helderseweg en Zandstraat. Hier is ruimte voor ongeveer 100 woningen van verschillende soorten . Zo zullen de plannen rijtjeswoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woningen, bouwkavels, CPO en sociale huurwoningen bevatten. Kortom is er dus voor ieder wat wils.

 

Een nieuwe naam: Heldersveld

De nieuwe wijk heeft natuurlijk ook een nieuwe naam nodig. Hiervoor hebben Bouwmij Janssen & JAVO Vastgoed omwonende gevraagd om een passende naam te bedenken, in de vorm van een prijsvraag. De winnaar mag namelijk €500,- schenken aan een stichting of vereniging naar keuze. Er zijn heel wat leuke inzendingen binnen gekomen. Annemarie Janssen en Pauline Keizers hebben beide de winnende naam ingezonden en wij zijn laaiend enthousiast. De nieuwe naam is: Heldersveld. Voor het bedenken van deze naam is er aan beide een cheque uitgedeeld van €250,- die zij mogen schenken aan een stichting of vereniging naar keuze. Eén van de cheques gaat naar De Zonnegroet. Een waardevolle stichting die eenzaamheid tegengaat. De andere cheque gaat naar Blaaskapel Freunde Echo. Een dynamische blaaskapel die met zang en solisten Moravische volksmuziek met dans ten uitvoer brengen.

 

VIND Makelaardij als verkopend makelaar

Wij mogen met trots naar buiten brengen dat VIND Makelaardij als Overloonse makelaar, samen met Peelrand Makelaardij uit Venray, optreedt als verkoopmakelaar bij de nieuwbouwplannen van Heldersveld. Hoe tof is dat. Een echte Overloonse onderneming die een prachtig plan in Overloon mag gaan verkopen. Wij hebben hier ontzettend veel zin in! Na jaren van woningtekort in Overloon met veel woningzoekende, die vaak achter het net viste en teleurgesteld achterbleven, komt er eindelijk weer nieuw perspectief. Iets waar Overloon en zijn inwoners met smacht op hebben gewacht.

Ben jij benieuwd hoe deze plannen zich vorm gaan geven? Wij mogen nog niet té veel vrijgeven, maar we hebben wel vast een voorproefje. In de video zie je hoe dit landbouwveld omgetoverd wordt tot de nieuwe wijk Heldersveld. De grote eikenboom staat centraal op het veld en is een mooi kenmerk van de projectplannen. Door de diversiteit in woningsoorten zal Heldersveld een wijk zijn voor iedereen. Deze fantastische video is gemaakt door Rewind Productions.

Wat is mijn bouwbudget?

Bij het kopen van een nieuwbouw project zijn er een aantal dingen die net even wat anders werken dan bij het kopen van bestaande bouw. Zoals bijvoorbeeld de financiering. Net als bij een reguliere hypotheek kun je deze bij een geldverstrekker verkrijgen. Een nieuwbouwhypotheek wordt vrijwel altijd via een bouwdepot verstrekt en kan grote voordelen met zich meebrengen. Nieuwbouw is namelijk energiezuinig, waardoor je bij veel geldverstrekkers extra duurzaamheidskorting kan krijgen op de nieuwbouwhypotheek. Meer weten over een nieuwbouwhypotheek? Klik dan hier.

Bij het bepalen van je budget is het ook handig om te weten wat jouw huidige woning op gaat brengen. Heb je namelijk overwaarde, dan kan dit een groot voordeel zijn bij het kopen van een nieuwe woning. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling zodat jij weet waar je aan toe bent. Liever direct weten wat jouw woning waar is? Vul dan een online waardebepaling in en ontvang binnen 2 minuten een geschatte waarde van jouw woning in je mailbox.

 

Inschrijven voor nieuwbouw

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan wil jij niks missen van de nieuwbouwplannen van het Heldersveld. Schrijf je daarom nu al in en wij zorgen ervoor dat jij niks mist over de nieuwste ontwikkelingen rondom deze toffe plannen.

 

Ben jij op zoek naar een bestaande woning? Ook dan helpt VIND Makelaardij je graag. Neem een kijkje op onze aanbodpagina en wie weet vind jij hier jouw droomwoning. Heb je al een leuke woning op het oog en ben je op zoek naar ondersteuning bij het aankopen van deze woning? Dan staan wij ook voor je klaar als aankoopmakelaar. Ook voor overige vragen kun je bij ons gerecht. Neem gerust contact op en wij helpen je graag.

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×