Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar & aankoopcoach

De beste hulp bij aankoop!

Een huis kopen doe je niet dagelijks. Wij gelukkig wel! Met onze expertise helpen we je met de aankoop van een woning. Wel zo handig in deze markt..

Met onze aankoopbegeleiding, in combinatie met hypotheekadvies, vergroot je jouw kansen op de woningmarkt aanzienlijk! Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw wensen, bieden we twee vormen van ondersteuning aan.

Aankoopcoach

Als aankoopcoach helpen we jou met het komen tot het beste bod. Hierbij gaan we in ons systeem op zoek naar vergelijkbare woningen, natuurlijk rekening houdend met de veranderende markt waar we in zitten. We delen onze kennis, tips en specifieke informatie over de woning met je zodat je een wel overwogen keuze kan maken. Daarnaast helpen we je met al het papierwerk en nemen we de koopovereenkomst helemaal door. Wat je zelf nog moet doen zijn de bezichtigingen (Tips lees je hier: bezichtigen doe je zo!) en onderhandelingen. Jouw aankoopcoach is zowel telefonisch als digitaal voor jou beschikbaar.

Voor aankoopcoaching vragen wij €1295. Combineer je dit met hypotheekadvies bij ons? Dan wordt dit €1295 €600. Dit is niet alleen financieel voordeliger, het werkt ook een stuk prettiger omdat wij zo een goed beeld hebben van je financiële situatie en mogelijkheden.

 • Hulp bij het komen tot een marktconform bod
 • Ondersteuning bij de onderhandelingen en overleg met de verkopende partij
 • Handige informatie over de woning
 • Hulp bij het papierwerk en controle van de koopovereenkomst
 • Bezichtigen doe je zelf
 • Telefonisch en digitaal bereikbaar
Ik wil een aankoopcoach!

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar bieden we de meest uitgebreide ondersteuning bij het aankoopproces. Dankzij onze kennis van de woningmarkt, bouwkunde, de regio en onderhandelen kunnen we alles op alles zetten om tot het beste bod te komen. Wanneer jij een woning op het oog hebt gaan we met jou mee om de bezichtiging te doen (maximaal 5 keer). Op basis daarvan geven we je een goed onderbouwd advies en gaan we de onderhandeling aan met de verkopende partij. We bieden daarnaast dezelfde service als bij aankoopcoaching. We helpen dus bij al het papierwerk en nemen de koopovereenkomst door. En we zijn uiteraard telefonisch en digitaal bereikbaar om te sparren.

Voor aankoopmakelaardij vragen wij €2495. Combineer je dit met hypotheekadvies bij ons? Dan wordt dit €2495 €1800. Dit is niet alleen financieel voordeliger , het werkt ook een stuk prettiger omdat wij zo een goed beeld hebben van je financiële situatie en mogelijkheden.

 • Uitgebreid advies over het doen van een bod
 • We gaan samen de woning bezichtigen
 • Handige informatie over de woning
 • Hulp bij het papierwerk en controle van de koopovereenkomst
 • We onderhandelen namens jou
 • Telefonisch en digitaal bereikbaar
Ik wil een aankoopmakelaar!

Stapsgewijs naar het beste bod

 • Stap 1: Je financiële reikwijdte

Het begint met een oriënterend gesprek over je financiële mogelijkheden en je wensen. We brengen van A tot Z in kaart wat je financiële reikwijdte is. Je inkomen, je dienstverband maar ook of je bepaalde financiële verplichtingen hebt, zoals een studieschuld, een telefoon op afbetaling of een ander soort krediet of lening. Heb je ook nog een woning te verkopen en wellicht behoefte aan een overbrugging? Dan kunnen we als makelaar ook daar een gedegen verkoopwaarde voor bepalen.

Resultaat stap 1:
Door een gedetailleerde analyse van je financiële situatie kunnen we bepalen of een hypotheekaanvraag succesvol kan worden afgerond. Dat geeft extra zekerheid en kracht in het biedingstraject. Een bod zonder voorbehoud van financiering behoort wellicht tot de mogelijkheden.

 • Stap 2: Aankoopstrategie

Je gaat op zoek naar een woning. Misschien heb je zelfs al een woning gevonden. Wij kunnen je relevante informatie geven over de betreffende woning. Als makelaar hebben we inzicht in onder andere het transactieverleden, waarde-informatie, prijsverloop, oude verkoopinformatie zoals foto’s, perceel-, woonoppervlakte, vergelijkbare woningen en informatie over de buurt. Dat geeft bij het bepalen van de aankoopstrategie extra inzicht. Is het huis een schot in de roos? Dan gaan we samen de aankoopstrategie bepalen. Wat is voor de verkopende partij belangrijk? Het beste bod is niet altijd het hoogste bod. De voorwaarden waaronder je een bod uitbrengt, zijn net zo belangrijk. Ook gaan we in deze stap de verwachte verkoopprijs bepalen.

Resultaat stap 2:
Je hebt een concrete woning op het oog, we hebben een beeld van de woning, de verwachte verkoopprijs en we weten wat voor de verkopende partij (behalve het bod) nog meer belangrijk is.

 • Stap 3: Bod uitbrengen 

Wat is de vraagprijs en nog belangrijker: Wat is de aan te kopen woning voor jou waard? Als we weten hoe ver je financieel kan en wil gaan, dan kunnen we een bod uitbrengen. Met of zonder voorbehoud van financiering. Zijn er voldoende financiële middelen voor een waarborgsom, of heb je een bankgarantie nodig? Op welke termijn moet de overdracht plaats vinden en in hoeverre schikken we ons naar de wensen van de verkopende partij? Is een bouwkundige keuring raadzaam of juist overbodig? Als aankoopmakelaar en financieel adviseur hebben we natuurlijk een groot netwerk. Veel makelaars kennen we vanuit ons vakgebied. We spreken dezelfde “taal”. Dat maakt overleg wat makkelijker. Waar nodig kunnen we het bod, de omstandigheden en de haalbaarheid nog mondeling aan de verkopende partij toelichting om daarmee de kans op succes te vergroten.

Resultaat stap 3:
Een weloverwogen bod uitgebracht onder de best passende condities voor zowel jou als de verkopende partij en een eventuele mondelinge toelichting richting de verkopende partij.

 • Stap 4: Controleren koopovereenkomst & hypotheekaanvraag

En dan wordt het spannend. Vangen we bot? Of hebben we het winnende bod? In het laatste geval start het vervolgtraject. We controleren de koopovereenkomst en gaan direct aan de slag met de hypotheekaanvraag. Het laten opstellen van een taxatie hoort hier ook vaak bij. In stap 1 hebben we al veel relevante documenten verzameld. Daardoor kan de hypotheekaanvraag snel en efficiënt worden doorlopen.

Resultaat stap 4:
De koopovereenkomst is getekend! Na het doorlopen van de hypotheekaanvraag ontvang je een bindende offerte van de geldverstrekker naar keuze en kan jij onbezorgd uitkijken naar de datum van overdracht bij de notaris.

GEEN ZORGEN, DAAR ZORGEN WIJ VOOR!

Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar & hypotheekadviseur zijn wij bij uitstek de partij voor het met succes bieden op en aankopen van een woning. Wij denken graag in mogelijkheden. Ook hulp nodig bij de verkoop van je huidige woning? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je met alles helpen. Ook met de verzekeringen!

Wil je van alles als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan zeker aan voor onze nieuwsbrief waarin we je o.a. maandelijks op de hoogte stellen van het laatste woonnieuws en delen wat er binnenkort in de verkoop komt.

En volg ons natuurlijk ook op Instagram en Facebook!

Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Neem contact op!
Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×