Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

024 844 98 43 0478 70 05 10

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

De makelaar die werkt in jouw belang. Als koper ga je veel geld betalen en je wilt natuurlijk een goede koop doen. Met ons als aankoopmakelaar weet je zeker dat je er alles aan doet om een goed resultaat te bereiken.

Aankoopmakelaardij

Als aankoopmakelaar is onze taak helder. Voor jou de beste deal. Het mee nemen van een aankoopmakelaar kan een aantal voordelen opleveren

  • Als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio
  • Een deskundig oog tijdens de bezichtiging
  • Onderhandelingen in jouw belang

Wij werken in jouw belang. Als opdrachtgever staan jouw wensen centraal. Het vinden van een nieuwe woning is spannend en moeilijk. Er kan veel fout gaan. Maar als de koopakte is getekend, kan je niet zomaar meer terug. Daarom is het zo belangrijk dat je iemand mee neemt die voor jou werkt. Iemand die kritisch kijkt naar de woning, de bouwkundige staat ervan, de koopakte en die onderzoek doet naar de bouwwerken en vergunningen.

Er is dus meer dan alleen maar “de beste prijs”. Wil je voorkomen dat je een kat in de zak koopt? Zeker weten dat je er alles aan gedaan hebt een goede investering te doen? Zorg er dan voor dat je een aankoopmakelaar mee neemt.

Onze dienstverlening

Alles is mogelijk!
De vraag aan jou is wat je van ons verwacht? Wil je dat wij op zoek gaan naar jouw ideale woning? Of ben je al ergens geweest en wil je dat we specifiek naar dat huis kijken? We doen het beide.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen en wat aankoopmakelaardij kost? Neem dan snel contact met ons op.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×