Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen

Je huis verkopen met VIND Makelaardij

Zorgeloos verhuizen doe je met VIND Makelaardij & Financieel Advies. Kies voor de moderne makelaar en adviseur die alles op alles zet om jouw woning te verkopen en je verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met aandacht, passie en met oog voor het beste resultaat. Bij ons vind je alles onder 1 dak.

  • Wij verzorgen de verkoop van je huidige woning.
  • Wij verzorgen de aankoop van je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de hypotheek voor je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de bijbehorende verzekeringen voor jou en je gezin.

Alle facetten van je verhuizing stemmen wij volledig op elkaar af. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen! Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Hypotheekadvies Verzekeringen

Taxaties Woningruil

Gemeente Land van Cuijk & Gemeente Venray

VIND Makelaardij is actief in de gemeente Land van Cuijk, en de gemeente Venray. Ons hele team heeft roots in dit gebied. Maurice Lemmens en Dick Arts zijn opgegroeid in Overloon. Noa Martens woont in Venray en Jef van den Boorn woont in Maashees. Hierdoor kennen wij ons werkgebied als onze broekzak. Huizen verkopen in deze regio is een droom die is uitgekomen.

Huis Verkopen Zuid-Limburg

Sinds 2023 zijn we als makelaars- en financieel advieskantoor ook actief in Zuid-Limburg. Een nieuw kantoor heeft haar deuren geopend in het prachtige Maastricht (Wyck). Met een frisse blik helpen we ook hier steeds meer mensen met het kopen en verkopen van hun woning.

Jouw huis verkopen

Wil je weten wat wij als verkoopmakelaar voor jou kunnen betekenen? Dan komen we graag bij je langs om dit te bespreken. Als je overweegt om te verhuizen doen we kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in hypotheken kunnen we je ontzorgen in het hele traject. En daar zijn we trots op! Bij ons vind je alles onder 1 dak.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×