Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning

President Rooseveltlaan 124A04 Maastricht

Wat kost deze woning per maand?

Specificaties

Huurprijs: € 1.195 per maand

  • Postcode: 6224CS
  • Woonoppervlakte: 68 m2
  • Inhoud: 224 m3
  • Bouwjaar: 2021

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Gelet op de huidige interesse is het niet meer mogelijk om een bezichtiging aan te vragen. Uit de huidige lijst van geïnteresseerden zal een selectie worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Heb je al gereageerd? Dan hoor je spoedig van ons. Dank voor enig begrip.

Gezellige maisonnette met 1 slaapkamer aan de groene loper.

Let op! De foto’s waar “impressie” doorheen staat, zijn eigenlijk van een ander appartement in hetzelfde gebouw. Kijk op de plattegrond voor een beeld van de indeling. Dit omdat van dit appartement nog geen foto’s gemaakt zijn.
Pas ná 01-05-2024 worden er foto’s gemaakt. De kleurstelling van de keuken, alsmede de kleurstelling van vloeren en tegels, is gelijk aan de impressies.

Het appartement wordt opgeleverd zónder stoffering. Gordijnen zijn ook niet van de voormalige huurder over te nemen. De afwerkingsvloer (PVC) hoort wel bij het gehuurde.

Gelegen op een heerlijke plek in Maastricht en voorzien van alle gemakken die bij nieuwbouw hoort. Zo heeft deze maisonnette een open keuken en voldoende bergruimte.

Het appartement heeft energielabel A++++. Ja inderdaad, 4 maal plus. Je geniet hier van goede isolatie, vloerverwarming én vloerkoeling per vertrek, aangestuurd door een warmtepomp en balansventilatie. Op het dak liggen zonnepanelen waarvan de opbrengst wordt verrekend met jouw individuele meter.

De slaapkamer bevindt zich onder de woonkamer. Dat is nog altijd boven maaiveld niveau, dus je slaapt niet in een souterrain. Bij de slaapkamer zijn ook de badkamer en een ruime trapkast aanwezig. Op de badkamer is zowel een wastafel als een inloopdouche aanwezig.

In de kelder is nog een aparte berging aanwezig. Ruim genoeg voor het stallen van zowel fietsen als andere spullen. Parkeren doe je buiten onder de carport, op je eigen parkeerplek.

Verhuurvoorwaarden?
Minimale verhuurperiode bedraagt 12 maanden.
De waarborgsom bedraagt 2 keer de maandhuur.
We wensen bij onze nieuwe huurder minimaal 3,5 keer de maandhuur aan bruto inkomen.
De ingangsdatum is “zo snel mogelijk” nadat de screening is afgerond.

Selectieprocedure:
Kandidaten die zich melden worden eerst uitgenodigd om enkele vragen in ons screeningssysteem in te vullen. Op dit moment hoeven we nog geen documenten te zien. Dat volgt eventueel later.
Na circa 3 dagen worden enkele kandidaten uitgenodigd. Dit op basis van de pre-screening. Daarbij kijken we naar inkomen en gezinssamenstelling. Bij gelijke geschiktheid kijken we naar het moment dat een kandidaat zich bij ons heeft gemeld. We nodigen maximaal 5 kandidaten uit voor een bezichtiging. Op verzoek kunnen we onze selectieprocedure in .pdf delen. Een vermelding op onze website, daar wordt nog aan gewerkt.

Kenmerken

Aantal slaapkamers1
Aantal kamers2
Bouwjaar2021
EnergielabelA++++

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte68 m²
Inhoud224m³

Locatie

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×