Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning

Venrayseweg 19a Overloon

Wat kost deze woning per maand?

Specificaties

Vraagprijs: € 275.000 kosten koper

  • Postcode: 5825AB
  • Perceeloppervlakte: 1550 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bouwperceel Venrayseweg 19, Overloon
Droom jij ervan om een huis te bouwen en volledig naar eigen smaak in te delen? Dit perceel op de Venrayseweg van maar liefst 1.550 m² biedt daar alle mogelijkheden toe. Creëer hier het huis waar je altijd al van hebt gedroomd in een straat met zeer luxe woningen in het prachtige Overloon.

Denk in mogelijkheden…
Door je huis op de Venrayseweg links op het perceel te bouwen creëer je een tuin aan de achter- en zijkant van het huis een ruim stuk omliggende tuin. De zij-tuin zou zelfs 36 bij 18 meter kunnen zijn. Hou je van privacy, zet dan een groenstrook aan de rechter zijde zodat je heerlijk beschut in je eigen tuin kunt zitten.

Enorm perceel…
Met een perceel van ruim 1.550 m² heb jij naast het bouwen van jouw droomhuis nog een riant stuk grond over wat jij om kunt toveren tot dé perfecte tuin. Je hebt ruimte voor parkeerfaciliteiten, een loungehoek, een tuinhuis, zwembad en speeltoestel voor de kinderen. Daarnaast houd je nog genoeg ruimte over om wat kleur aan je tuin toe te voegen. Kortom je hebt hier mogelijkheden genoeg.

Ontdek de omgeving…
De Venrayseweg 19 is gelegen in een van de luxere straten van het dorp. Door de weg te volgen kom je in het hart van Overloon terecht. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Volg je de weg de andere kant uit dan ben je binnen enkele minuten in Venray. Overloon kent een bosrijke omgeving voor heerlijke wandelingen, of kies jij liever voor de prachtige fietsroutes?

Wil jij dit perceel met eigen ogen bekijken? Maak een afspraak en kom een keer kijken!

Locatie

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×