Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning

Lepelstraat 8 Sint Anthonis

Wat kost deze woning per maand?

Specificaties

Vraagprijs: € 649.000 kosten koper

  • Postcode: 5845BJ
  • Woonoppervlakte: 234 m2
  • Perceeloppervlakte: 889 m2
  • Inhoud: 1918 m3
  • Bouwjaar: 1920

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Heb jij altijd al de droom gehad om je bedrijf aan huis te beginnen? In dit unieke en multifunctionele pand in centrum Sint Anthonis kan jij deze droom werkelijkheid laten worden.

Deze voormalige drogisterij heeft een gemengde bestemming (Centrum-1*). Daardoor is het uitermate geschikt voor een bedrijf op de begane grond, terwijl je jouw gezin met de bovenverdieping niets te kort doet. Het geheel staat op een ruim perceel en beschikt bovendien over een garage, mantelzorgwoning en een zwembad. Daarnaast is het pand de afgelopen jaren energiezuinig gemaakt door goede isolatie en maar liefst 37 zonnepanelen.

Eerst de cijfers…
Je woont hier op een prachtig perceel van maar liefst 889m², en dat midden in het centrum!! De begane grond waar de bedrijfsruimte zich bevindt bestaat uit 270m² gebruiksoppervlakte. De eerste verdieping beschikt over een woonoppervlakte van 218m² en is voorzien van een dakterras met een oppervlakte van 48m². De tweede verdieping telt 16m² woonoppervlakte. Ook beschikt de woning over een garage van 46m² gebruiksoppervlakte. De mantelzorgwoning doet met 61m² niet onder aan de rest van het pand.

Met andere woorden: alles, maar dan ook echt alles, op 1 adres. Wil jij wonen bij je bedrijf, zonder dat je direct te klein woont? En zonder dat je direct inlevert op het hebben van een tuin? Dan is dit zeker de moeite waard!

Momenteel beschikt de woning over maar liefst 6 slaapkamers en een zeer ruime badkamer. Ook de keuken doet niet onder aan de rest van de woning. Vanuit hier heb je namelijk toegang tot het overheerlijke dakterras!

Ook is dit pand uitermate geschikt voor andere doeleinden:

Volledig wonen…
Het is misschien aan de grote kant, maar het volledige pand bewonen mág. In het bestemmingsplan staat namelijk dat bestaande gebouwen bewoond mogen worden. Ook op de begane grond. Hiervoor zal wel een investering nodig zijn, zoals het plaatsen van raamkozijnen. Splitsen is zonder omgevingsvergunning niet mogelijk.

Heb jij interesse in dit multifunctionele pand midden in het centrum van Sint Anthonis? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op!

*Voor meer informatie en de mogelijkheden over een Centrum-1 bestemming kan je contact opnemen met de makelaar.

Kenmerken

Aantal slaapkamers6
Aantal garages1
Aantal kamers8
Bouwjaar1920
EnergielabelC

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte234 m²
Inhoud1918m³
Perceeloppervlakte889 m²

Locatie

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×