Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning

Venrayseweg 34 Overloon

Wat kost deze woning per maand?

Specificaties

Vraagprijs: € 550.000 kosten koper

  • Postcode: 5825AC
  • Woonoppervlakte: 145 m2
  • Perceeloppervlakte: 11088 m2
  • Inhoud: 1792 m3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Zoek jij een leeg doek klaar om beschilderd te worden? Dan is dit prachtig perceel op het platteland perfect voor jou. Nét buiten Venray vind je deze gigantische woonboerderij met ruim 11.000 vierkante meter grond. Hier heb jij zeeën van ruimte in een landelijke omgeving. Ruimte voor nieuwe ideeën en creaties. Laat je kinderen opgroeien in een omgeving vol natuur. Geef een thuis aan allerlei dieren. Dat alles met Venray op fietsafstand.

Droom jij nu al over het plattelandsbestaan? Kom een keertje langs! Maak een afspraak via info@vindmakelaardij.nl of bel +31 6 15 11 16 07.

De hal van deze woonboerderij biedt toegang tot verschillende ruimtes. Betreed vanuit hier de werkkamer of wandel rechtstreeks je keuken in. Het woongedeelte van de Venrayseweg 34 kent veel kamers. De keuken geeft op haar plaats weer toegang tot de woonkamer, het slaapvertrek en de bijkeuken. Daarnaast vind je op de begane grond ook nog een badkamer en twee toiletten.

Al deze verschillende kamers bieden talrijke mogelijkheden. Maak van de keuken én de bijkeuken bijvoorbeeld één riante leefkeuken. Breid de begane grond van deze boerderij uit. Of bouw het om tot een gelijkvloerse woning. Bijna iedere hoek geeft een prachtig uitzicht over uitgestrekte weilanden en grazende dieren, hoe je het ook inricht.

Handig: het woongedeelte heeft ook nog een kelder.

Vervolg je weg via de vaste trapopgang in de hal. Op de eerste etage zijn vier slaapvertrekken en een douche. Pluspunt: drie vertrekken zijn voorzien van grote inbouwkasten. Tevens vind je op de eerste etage de cv-ketel. Richt de verdieping helemaal in zoals jij het wil. Voeg bijvoorbeeld kamers samen tot één grote mastersuite, ga voor een riante werkkamer of een extra badkamer. De hooizolder op de eerste verdieping kan door het maken van een doorbraak vanuit het woongedeelte bij de eerste verdieping getrokken worden.

Het erf van deze woonboerderij geeft plaats voor kinderen om te spelen, voor dieren om te grazen en voor jou om te leven. Tip: bouw een veranda om het huis en geniet nog eens extra van het landelijke uitzicht. Alles is mogelijk.

De Venrayseweg 34 heeft een aantal bijgebouwen: stallen en schuren. Inpandig is er eerst de gigantische hooizolder: een enorme ruimte. Buiten staan nog verschillende opstallen. Altijd al dieren willen verzorgen? Hier wordt dit verlangen beantwoord. Geef een thuis aan paarden, schapen en nog veel meer.

Er staan meerdere gebouwen op het erf. Bouw deze om tot overkapping, garage of opslagplaats. Als je ervoor kiest de gebouwen compleet te vernieuwen, heb je automatisch het recht om alles wat ervoor in de plaats komt tot hetzelfde formaat terug te bouwen. Dit betekent dat jij bepaalt hoe jij je stuk land invult.

Kenmerken

Aantal slaapkamers6
Aantal garages1
Aantal kamers10

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte145 m²
Inhoud1792m³
Perceeloppervlakte11088 m²

Locatie

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×