Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar regio Nijmegen

Aankoopmakelaar regio Nijmegen

De makelaar in regio Nijmegen die werkt in jouw belang. Als koper ga je veel geld betalen en je wilt natuurlijk een goede koop doen. Met ons als aankoopmakelaar in de regio Nijmegen weet je zeker dat je er alles aan doet om een goed resultaat te bereiken.

Aankoopmakelaardij regio Nijmegen

Als aankoopmakelaar in de regio Nijmegen is onze taak helder. Voor jou de beste deal. Het mee nemen van een aankoopmakelaar kan een aantal voordelen opleveren

  • Als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio
  • Een deskundig oog tijdens de bezichtiging
  • Onderhandelingen in jou belang

Wij werken in jouw belang. Als opdrachtgever staan jou wensen centraal. Het vinden van een nieuwe woning is spannend en moeilijk. Er kan veel fout gaan. Maar als de koopakte is getekend, kan je niet zomaar meer terug. Daarom is het zo belangrijk dat je iemand mee neemt die voor jou werkt. Iemand die kritisch kijkt naar de woning, de bouwkundige staat ervan, de koopakte en die onderzoek doet naar de bouwwerken en vergunningen.

Er is dus meer dan alleen maar “de beste prijs”. Wil je voorkomen dat je een kat in de zak koopt? Zeker weten dat je er alles aan gedaan hebt een goede investering te doen? Zorg er dan voor dat je een aankoopmakelaar mee neemt.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Onze dienstverlening

Alles is mogelijk!
De vraag aan jou is wat je van ons verwacht? Wil je dat wij op zoek gaan naar jouw ideale woning? Of ben je al ergens geweest en wil je dat we specifiek naar dat huis kijken? We doen het beide.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen en wat aankoopmakelaardij kost? Neem dan snel contact met ons op.

Aankopen in regio Nijmegen

Als je in Nijmegen een huis wilt kopen, dan moet je er snel bij zijn. Wil jij hulp bij de zoektocht? Of advies over het bedrag dat je zou kunnen bieden? Wij kunnen je hier bij helpen. Zo weet jij beter en sneller wat jouw kansen zijn.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×