Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar (incl. hypotheekadvies)

De grootste kans op een succesvol bod

Met onze hulp als aankoopmakelaar & hypotheekadviseur breng je een strategisch uitgedacht bod uit, na een gedegen analyse van je financiële mogelijkheden. Zo maximaliseer jij de slagingskans bij het bieden op een woning.

  • We kunnen als financieel adviseur precies in kaart brengen hoe ver je financieel kan gaan wat betreft je hypotheek.
  • We kunnen als aankoopmakelaar bepalen hoe ver je financieel moet gaan en welke voorwaarden belangrijk zijn om kans te maken op het winnende bod.

Wil jij bieden zonder financieringsvoorbehoud? Geen probleem. Wij kunnen nauwkeurig bepalen of je hypotheek haalbaar is! Interesse?

NEEM CONTACT OP

Stapsgewijs naar het beste bod

  • Stap 1: Je financiële reikwijdte

Het begint met een oriënterend gesprek over je financiële mogelijkheden en je wensen. We brengen van A tot Z in kaart wat je financiële reikwijdte is. Je inkomen, je dienstverband maar ook of je bepaalde financiële verplichtingen hebt, zoals een studieschuld, een telefoon op afbetaling of een ander soort krediet of lening. Heb je ook nog een woning te verkopen en wellicht behoefte aan een overbrugging? Dan kunnen we als makelaar ook daar een gedegen verkoopwaarde voor bepalen.

Resultaat stap 1:
Door een gedetailleerde analyse van je financiële situatie kunnen we bepalen of een hypotheekaanvraag succesvol kan worden afgerond. Dat geeft extra zekerheid en kracht in het biedingstraject. Een bod zonder voorbehoud van financiering behoort wellicht tot de mogelijkheden.

  • Stap 2: Aankoopstrategie

Je gaat op zoek naar een woning. Misschien heb je zelfs al een woning gevonden. Wij kunnen je relevante informatie geven over de betreffende woning. Als makelaar hebben we inzicht in onder andere het transactieverleden, waarde-informatie, prijsverloop, oude verkoopinformatie zoals foto’s, perceel-, woonoppervlakte, vergelijkbare woningen en informatie over de buurt. Dat geeft bij het bepalen van de aankoopstrategie extra inzicht. Is het huis een schot in de roos? Dan gaan we samen de aankoopstrategie bepalen. Wat is voor de verkopende partij belangrijk? Het beste bod is niet altijd het hoogste bod. De voorwaarden waaronder je een bod uitbrengt, zijn net zo belangrijk. Ook gaan we in deze stap de verwachte verkoopprijs bepalen.

Resultaat stap 2:
Je hebt een concrete woning op het oog, we hebben een beeld van de woning, de verwachte verkoopprijs en we weten wat voor de verkopende partij (behalve het bod) nog meer belangrijk is.

  • Stap 3: Bod uitbrengen 

Wat is de vraagprijs en nog belangrijker: Wat is de aan te kopen woning voor jou waard? Als we weten hoe ver je financieel kan en wil gaan, dan kunnen we een bod uitbrengen. Met of zonder voorbehoud van financiering. Zijn er voldoende financiële middelen voor een waarborgsom, of heb je een bankgarantie nodig? Op welke termijn moet de overdracht plaats vinden en in hoeverre schikken we ons naar de wensen van de verkopende partij? Is een bouwkundige keuring raadzaam of juist overbodig? Als aankoopmakelaar en financieel adviseur hebben we natuurlijk een groot netwerk. Veel makelaars kennen we vanuit ons vakgebied. We spreken dezelfde “taal”. Dat maakt overleg wat makkelijker. Waar nodig kunnen we het bod, de omstandigheden en de haalbaarheid nog mondeling aan de verkopende partij toelichting om daarmee de kans op succes te vergroten.

Resultaat stap 3:
Een weloverwogen bod uitgebracht onder de best passende condities voor zowel jou als de verkopende partij en een eventuele mondelinge toelichting richting de verkopende partij.

  • Stap 4: Controleren koopovereenkomst & hypotheekaanvraag

En dan wordt het spannend. Vangen we bot? Of hebben we het winnende bod? In het laatste geval start het vervolgtraject. We controleren de koopovereenkomst en gaan direct aan de slag met de hypotheekaanvraag. Het laten opstellen van een taxatie hoort hier ook vaak bij. In stap 1 hebben we al veel relevante documenten verzameld. Daardoor kan de hypotheekaanvraag snel en efficiënt worden doorlopen.

Resultaat stap 4:
De koopovereenkomst is getekend! Na het doorlopen van de hypotheekaanvraag ontvang je een bindende offerte van de geldverstrekker naar keuze en kan jij onbezorgd uitkijken naar de datum van overdracht bij de notaris.

GEEN ZORGEN, DAAR ZORGEN WIJ VOOR!

Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar & hypotheekadviseur zijn wij bij uitstek de partij voor het met succes bieden op en aankopen van een woning. Wij denken graag in mogelijkheden. Ook hulp nodig bij de verkoop van je woning? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je met alles helpen. Ook met de verzekeringen!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×