Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Eerlijk Bieden

Transparant, eerlijk en gemakkelijk

Sinds 1 januari 2023 is het voor iedere makelaar verplicht om gebruik te maken van het online biedingsplatform ‘Eerlijk Bieden’. Als makelaarskantoor zijn we er trots op dat we gebruik maken van het platform. Het zorgt namelijk voor een eerlijk, transparant en gemakkelijk biedingsproces voor ons en onze klanten. Op deze pagina leggen we je uit wat Eerlijk Bieden is, waarom we hier gebruik van maken en hoe platform werkt.

Eerlijk Bieden verplicht

Eerlijk Bieden verplicht

Zoals gezegd is iedere makelaar in Nederland vanaf 2023 verplicht om gebruik te maken van Eerlijk Bieden, en dat is een volgens ons een goede zaak. Daarom maken wij al langer gebruik van dit platform.

De aan- of verkoop van een woning is een belangrijk moment in je leven en dit proces moet dan ook zo gemakkelijk, eerlijk en transparant mogelijk verlopen. Het gebruik van Eerlijk Bieden is goed voor het vertrouwen in het koopproces. Het is dus bij wet verplicht voor makelaars om hier gebruik van te maken.

Bekijk de video over Eerlijk Bieden

Transparant & eerlijk

Transparantie is één van de grootste voordelen van Eerlijk Bieden. Het platform is speciaal ontwikkeld om de geldende brancheregels te handhaven en een 100% betrouwbaar biedlogboek te genereren. Hierdoor is er geen mogelijkheid voor ‘gesjoemel’ of oneerlijke praktijken. Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat zij terecht komen in een eerlijke biedingsstrijd en dat het beste bod uiteindelijk zal winnen.

Door gebruik te maken van het platform, garanderen we dat de biedingen van onze klanten worden behandeld op een eerlijke en gelijke manier. Dit betekent dat iedereen een eerlijke kans heeft om het beste bod te plaatsen, ongeacht wie ze zijn.

Gemakkelijk te gebruiken

Gemak is een ander groot voordeel van Eerlijk Bieden. Het platform is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, zodat onze klanten gemakkelijk een bod kunnen plaatsen op de woning of kavel die ze willen kopen. Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen in het portaal van Eerlijk Bieden, kiezen voor de woning of kavel waarop u wilt bieden, uw contactgegevens, bod en eventuele voorbehouden achterlaten.

Vervolgens ontvangt u een bevestiging per e-mail en gaat uw bod achter slot en grendel tot de sluitingsdatum. Vervolgens hebben we meteen alle gegevens die we nodig hebben om de koopovereenkomst

We willen als makelaarskantoor natuurlijk altijd voor transparantie en eerlijkheid gaan. Door gebruik te maken van Eerlijk Bieden kunnen we dit garanderen en zorgen we dat de aankoop of verkoop van jouw woning een eerlijk en fijn proces is voor iedereen.

Wil jij een bod uitbrengen via Eerlijk Bieden?

Bij alle woningen die we in de verkoop hebben zie je de knop ‘breng een bod uit!’. Door op de knop te drukken kom je op het platform terecht waar je een bod kunt uitbrengen. Hier laat je jouw contactgegevens, het bod en aanvullende voorbehouden achter. Vervolgens krijg je een bevestiging per mail en gaat jouw bod achter slot en grendel tot de sluitingsdatum. Wanneer de deadline is verstreken worden alle biedingen beoordeeld en zal het beste bod door de verkopers worden uitgekozen.

Heb je nog vragen neem dan gerust even contact met ons op! Op deze pagina’s vind je meer over het verkopen of aankopen van een woning.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×