Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

0478 70 05 10

Huis Kopen Overloon | VIND Makelaardij

Huis kopen Overloon

Wil jij een huis in Overloon kopen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina. Wij helpen je met het kopen van je huis in Overloon.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Huis kopen Overloon

Overweeg je een woning in Overloon te kopen? Behoefte aan goed aankoopadvies? Het is een van de meest belangrijke momenten in je leven. Het kopen van een huis. De meeste mensen kopen hooguit een paar keer in hun leven een woning, daarom is deskundig advies belangrijk. Wil jij een huis kopen in Overloon en heb je onze hulp nodig? Laat dan via bovenstaand contactformulier je gegevens achter.

Aankoopmakelaar Overloon

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Overloon adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Overloon gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Wil jij een huis kopen in Overloon? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

Verkoopmakelaar Overloon

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Overloon goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Wil jij meer informatie over dit mooie dorp? Klik dan HIER

Hoeveel is mijn huis in Overloon waard?

Eerst nog een huis verkopen? Wij kunnen beide zorgen voor je uit handen nemen. Een makelaar mag slechts één pet op hebben, maar mag uiteraard wel voor dezelfde klant twee diensten verrichten. Het is ideaal om dezelfde verkoopmakelaar, als aankoopmakelaar te hebben. Zo heb je slechts één aanspreekpunt.

Wij stellen ons graag kosteloos voor in een oriëntatiegesprek. Uiteraard hopen we daarna voor jou aan het werk te mogen.

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

KLIK HIER en ontvang binnen 2 minuten een gratis waardebepaling in de mailbox. Je weet al snel of jij je huis voor een goede prijs kan verkopen.

Huizen verkocht in Overloon?

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Overloon mogen verkopen. Wil jij nou ook je huis in Overloon verkopen? Wij helpen je graag!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×