Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuwbouw Ledeacker

Plan 't Hofje - Den Dries te Ledeacker

Nieuwbouwproject ’t Hofje – Den Dries in Ledeacker biedt ruimte voor 12 woningen. Het wordt ontwikkeld door Jan Oosterhout Ontwikkeling BV. Het plan omvat woningen met een gelijkvloers woonprogramma, met een kleinschalige, hoogwaardige opzet. VIND Makelaardij & Financieel Advies verzorgt en ondersteunt de verkoop van de nieuwbouwwoningen. Heb jij interesse om in een nieuwbouwwoning in Ledeacker te wonen? Lees dan verder op deze pagina en schrijf je in.

Inschrijven

Algemene informatie

Hier wat algemene informatie over bijv. doelgroep, prijsklasse, afmetingen, inhoud, duurzaamheid, achtergrond.

Laatste ontwikkelingen

Laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het project.

Planning

Wat zijn de verwachtingen wat betreft start bouw en oplevering woningen?

Hypotheek – haalbaarheidscertificaat

De huidige inflatie in Nederland is ongekend. Nieuwbouwprojecten worden door heel Nederland in rap tempo ontwikkeld. Door de grote vraag zijn bouwmaterialen schaarser en blijven de kosten alsmaar toenemen. Enige snelheid in het traject van verkopen en financieren, is wenselijk zodat de bouw snel kan starten. Daarom werken we voor de indicatie van de financiële haalbaarheid met een haalbaarheidscertificaat.

Heb jij behoefte aan een oriënterend gesprek over je financiële mogelijkheden en/of heb je hulp nodig bij de verkoop van je woning? Neem dan contact met ons op. Check dan ook onze website www.vindfinancieeladvies.nl.

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×