Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Beers | VIND Makelaardij

Makelaar Beers

Ben je op zoek naar een Makelaar in Beers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw gegevens achterlaten, dan nemen wij kosteloos contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Makelaar Beers

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaar die Beers goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Als Makelaar doe ik alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Beers

Heb jij een woning in Beers en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Beers

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaardij om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die bij staat. Een aankoopmakelaardij is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaardij in Beers adviseren wij over de koopsom, doen we onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaardij. Als aankoopmakelaardij zijn we extra kritisch op de bouwkundige stat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Beers gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen. Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan jij de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaardij voor jou omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces voorzien van ondersteuning.

Wonen in Beers

Faciliteiten in Beers

Beers is een klein en gezellig dorp. Ondanks het een klein dorp is kent het dorp nog steeds een aantal basisfaciliteiten voor de lokale gemeenschap. Beers heeft verschillende winkels, waaronder een supermarkt, een bakkerij en een kruidenierswinkel.

Uiteraard heeft Beers ook een basisschool. Een middelbare school is op slechts 20 minuten fietsen te bereiken. Daarnaast biedt het nabijgelegen treinstation Cuijk, dat slecht 20 minuten fietsen is, directe verbindingen met diverse onderwijsinstellingen zoals Gilde Opleidingen Venray (MBO), de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC in Nijmegen. Voor iedere doelgroep kent Beers ook avondvullende programma’s. Uiteten bij t’ Wapen van Beers of Boutique Hotel & Restaurant de Bungelear of uitgaan bij Café Zaal de Spijker.

Voor sportievelingen biedt Beers een sportveld, een sporthal en tennisbanen.

Woningen in Beers

Beers biedt woningen voor iedereen. Beers heeft zowel oudere huizen als nieuwbouwwoningen. De oudere woningen kunnen karakteristieke kenmeren hebben, zoals traditionele architectuur, houten balken of rieten daken. Nieuwbouwwoningen zijn meestal moderner van stijl en kunnen voorzien zijn van eigentijdse voorzieningen en energiezuinige technologieën.

Beers is een landelijk dorp, sommige woningen kunnen landelijk gelegen zijn, omgeven door groene velden of nabijgelegen landschappen. Dit biedt mogelijk een rustige en landelijke leefomgeving voor de bewoners.

Verenigingsleven in Beers

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Beers kent een levendig en actief verenigingsleven. Voetballen doe je bij HBV Beers. Geen voetbalfan? Beers kent ook een volleybalvereniging, tennisclub en een gymnastiekvereniging. Ben je geen sporter? Dan is er ook veel te doen op het gebied van muziek en toneel, zo kent Beers een muziekvereniging, toneelvereniging en zangkoor.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Beers kent ook een carnavalsvereniging De Bokkerijers.

Natuur rondom Beers

Beers is omringd door de rivier de Maas en de Kraaijenbergse plassen, dit natuurgebied biedt mogelijkheden tot watersport. In het dicht bijzijnde natuurgebied de Maashorst kun je wandelen en fietsen door de uitgestrekte heidenvelden, bossen, zandverstuivingen en vennen.

Hoeveel is mijn huis in Beers waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Beers waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Beers bij je langs

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Beers? KLIK HIER.

Makelaar Beers

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Beers. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel adviseur. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Beers? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Beers waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Beers waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Beers bij je langs.

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×