Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Beuningen | VIND Makelaardij

Makelaar Beuningen

Wil je graag een woning aankopen of verkopen in Beuningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Wij zijn jouw makelaar in Beuningen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij direct contact op.

Makelaar Beuningen

De beste makelaar heeft een binding met de regio waarin hij werkt. Makelaars kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Kies daarom voor een makelaar die Beuningen goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt. Met VIND haal je de juiste makelaar in huis.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Beuningen

Heb jij een woning in Beuningen en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Beuningen

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Beuningen adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Beuningen gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Beuningen op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise voor de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen en financieren van jou (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jou woning. En hoe kunnen we dat beter doen dat jou in het hele proces voorzien van ondersteuning.

Wonen in Beuningen

Faciliteiten in Beuningen

Beuningen is een bruisend dorp met veel verschillende voorzieningen voor jong en oud. Beuningen heeft een verscheidenheid aan winkels en warenhuizen, waaronder supermarkten, kledingwinkels en speciaalzaken.

Uiteraard beschikt Beuningen over een basisschool en een middelbare school. Daarnaast biedt het nabijgelegen Nijmegen, 25 minuten met de bus, diverse onderwijsinstellingen zoals de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC (MBO). Voor iedere doelgroep kent Beuningen ook avondvullende programma’s. Uiteten bij Grand Café – Restaurant De Provence of bij Restaurant Dinges of uitgaan bij Café de Zaak.

Woningen in Beuningen

Beuningen kent verschillende wijken met elk haar eigen specifieke kenmerken en voorzieningen. Beuningen kent naast verschillende wijken ook verschillende woonhuizen, zoals eengezinswoningen, appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen.

De bouwstijlen van de woningen kunnen variëren, van modern tot meer traditioneel. Het kan interessant zijn om te ontdekken of er specifieke architecturale kenmerken zijn die de woning in de stad typeren.

Verenigingsleven in Beuningen

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Beuningen kent een levendig en actief verenigingsleven. Voetballen doe je bij Beuningse Boys. Geen voetbalfan? Beuningen kent ook een volleybalvereniging, diverse sportscholen en een tennis- en padelclub. Ben je geen sporter?  Dan is er ook wat te doen op het gebied van muziek en toneel, zo kent Beuningen ook een muziekvereniging en toneelvereniging.

Feesten doe je namelijk tijdens carnaval. Beuningen kent ook een carnavalsvereniging De Plekkers.

Natuur rondom Beuningen

Beuningen is omringd door rivier de Waal. Langs de rivier kun je genieten van prachtige uitzichten, wandelen, fietsen of picknicken langs de oevers. De uiterwaarden, een gebied langs rivier de Waal, waar je kan wandelen en fietsen.

In de omgeving van Beuningen zijn er bosgebieden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt genieten van de rust.

Makelaar Beuningen

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Beuningen. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel adviseur. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Hoeveel is mijn huis in Beuningen waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Beuningen waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Beuningen bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×