Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Haps | VIND Makelaardij

Makelaar Haps

Ben je op zoek naar een Makelaar in Haps? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw gegevens achterlaten, dan nemen wij kosteloos contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Makelaar Haps

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaar die Haps goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Als Makelaar doe ik alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Meer informatie over wonen in dit mooie dorp? Klik dan HIER

Huis verkopen Haps

Heb jij een woning in Haps en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Haps

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Haps adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Haps gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Haps op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise voor de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen en financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces voorzien van ondersteuning.

Wonen in Haps

Faciliteiten in Haps

Haps is een klein en gezellig dorp. Ondanks het een klein dorp is kent het dorp toch een aantal winkels. Zo heeft Haps toch een supermarkt, een ijssalon en een slijterij.

Uiteraard heeft Haps ook een basisschool. Een middelbare school is op slechts 20 minuten fietsen te bereiken. Daarnaast biedt het nabijgelegen treinstation Cuijk, dat slecht 20 minuten fietsen is, directe verbindingen met diverse onderwijsinstellingen zoals Gilde Opleidingen Venray (MBO), de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC in Nijmegen. Voor iedere doelgroep kent Beers ook avondvullende programma’s. Uiteten bij de Posthoorn of een hapje eten bestellen bij Anytime. Of uitgaan bij D’n Egelantier.

Voor sportievelingen kent Haps ook een sportvelden en tennisbanen.

Woningen in Haps

Ondanks dat Haps een relatief kleine plaats is, heb je over het algemeen in Haps verschillende soorten woningen. Zo kent Haps nieuwbouwwoningen, vrijstaande huizen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoning, appartementen.

Verenigingsleven in Haps

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Haps kent een levendig en actief verenigingsleven. Voetballen doe je bij Hapse Boys. Geen voetbalfan? Haps kent ook een volleybalvereniging en een tennisclub. Ben je geen sporter? Dan is er van alles te doen op het gebied van toneel en muziek, zo kent Haps een toneelvereniging en een muziekvereniging.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Haps kent ook een carnavalsvereniging De Zelfkant.

Natuur rondom Haps

Haps is omringd door de rivieren de Maas en de Raam. In het dicht bijzijnde natuurgebied de Maashorst kun je wandelen en fietsen door de uitgestrekte heidenvelden, bossen, zandverstuivingen en vennen. Een ander natuurgebied is de Kraaijenbergse plassen. Dit natuurgebied biedt mogelijkheden voor watersport.

Nog meer weten over Haps? KLIK HIER.

Makelaar Haps

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Haps. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering word geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Haps? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Haps waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Haps waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Haps bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Eerder verkocht in Haps?

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Haps mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Haps? Wij helpen je graag!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×