Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Venray | VIND Makelaardij

Makelaar Venray

Ben jij op zoek naar een makelaar in Venray? Of het nou een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar is. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar jouw mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in.

Liever eerst weten wat andere van ons vinden? Je leest het hier op onze review pagina!

Makelaar in Venray

Een goede makelaar heeft binding met de regio waarin ze werken. Ze hebben een goede kennis over het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met VIND Makelaardij haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaar die Venray goed kent en jou de beste begeleiding kan bieden bij het aankopen, verkopen of taxeren van jouw woning.

Contact?

Bij VIND Makelaardij staat kennis, persoonlijke hulp en passie centraal. Het beste resultaat voor onze klanten staat voorop. Wil je jouw huis verkopen, dan gaan wij op zoek naar de beste koper voor jou woning. Wil je een huis kopen, dan ondersteunen wij jou om jouw perfecte woning te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.300 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Venray

Heb jij een woning in Venray en overweeg jij om deze te verkopen bij een geschikte verkoopmakelaar? Vul dan bovenstaand contactformulier in. Wij komen geheel kosteloos bij jou langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Na deze waardebepaling weet jij precies voor welk bedrag jouw woning verkocht kan worden en welke strategie hier het beste bij past. Daarnaast weet je hoe wij bij VIND Makelaardij te werk gaan.

Huis aankopen Venray

Een verkoopmakelaar werkt partijdig en werkt voor de verkoper. Hij of zij streeft naar een zo goed mogelijke deal voor de verkopende partij. Maar wie behartigd jouw belang dan als kopende partij? Juist, een aankoopmakelaar. Hij of zij streeft naar een zo goed mogelijke deal voor jou. Een marktconforme prijs, eerlijke voorwaarden, een volledige afhandeling door de aankoopmakelaar en weinig risico op een miskoop.

Als aankoopmakelaar adviseren wij jou niet alleen over een marktconforme prijs aan de hand van regionale woningmarktdata. Wij onderhandelen voor je en houden intensief contact met de verkoopmakelaar. We zijn als aankoopmakelaar extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en halen er, waar nodig, een expert bij. Zo nemen wij de grootste zorgen voor jou als koper uit handen.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij haar deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar als snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in Januari 2020 haar kantoor geopend in het nabij gelegen Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Venray. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkoper, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces te voorzien van ondersteuning.

Wanneer jij wil bouwen in Venray gelden er bepaalde regels omtrent bouwvergunningen. Kan je een gewenste verbouwing wel uitvoeren? Is een bestaande woning wel correct gebouwd? Dit zijn allemaal zaken die wij voor jou uitzoeken als aankoopmakelaar.

Heb jij een woning in Venray op het oog? Laat je gegevens dan achter via bovenstaand contactformulier, dan nemen we vrijblijvend contact op om te praten over jouw mogelijkheden.

Wonen in Venray

Venray kent een grote diversiteit aan woningen. Als makelaar in Venray hebben wij op dit gebied een brede kennis paraat. Venray is een prachtig dorp gelegen in het Noorden van Limburg tegen de Brabantse grens. Met 13 kerkdorpen en ca. 43.000 inwoners is het net een kleine stad. Venray heeft een gezellig en horecarijk centrum en is omringt door mooie natuur. In augustus is hier een van de grootste en meest gezellige kermissen van Limburg te vinden met attracties voor jong en oud. Venray kent een grote diversiteit in woningen. Voor zowel jong & oud, het hogere, midden & lagere segment en zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Venray kent diverse wijken zoals Landweert, Veltum, Anthoniusveld en Vlakwater. Ook wordt er nog volop gebouwd in de wijk ‘de Brabander’ en het Sint Annaterrein is volop in ontwikkeling om een nieuwe woonwijk in het Annapark te vormen.

Faciliteiten in Venray

De voorzieningen in Venray zijn goed geregeld. Zo heeft Venray meerdere supermarkten zodat je vanuit iedere wijk een winkel dichtbij hebt. Het centrum kent verschillende winkels en een rijke horeca. Er zijn meerdere basisscholen aanwezig in verschillende wijken, het Raayland College (middelbare school), en de Gilde Opleiding (MBO). Daarnaast zijn Venlo, Nijmegen en Eindhoven gemakkelijk met de bus of trein bereikbaar waar onder andere de HAN (HBO, Nijmegen), het ROC (MBO, Nijmegen) en de Fontys (HBO, Eindhoven en Venlo) zijn gelegen.

Natuur rondom Venray

Ben jij een echte wandelaar dan heb je aan Venray een prachtige omgeving. Op een 10 minuten rijden met de auto vind je de Geijsterse bossen waar je een heerlijke route kunt wandelen, klik hier voor een leuke route. Rij je nog een minuut of 15 door dan kom je uit bij het Reindersmeer waar je een grote en kleine ronde om een prachtig gelegen meer kan wandelen. In Venray zelf ligt het Oda Park waar je tijdens het wandelen kunt genieten van kust gemaakt door kunstenaren uit de buurt. Kortom, Venray is een veelzijdig dorp met alle voorzieningen die je wenst te hebben.

Makelaar Venray

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in Venray. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uit gaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Venray nodig? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Iedereen kan wonen, werken, leven en recreëren in Venray!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×