Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaardij Boxmeer | VIND Makelaardij

Makelaardij Boxmeer

Op zoek naar een Makelaardij in Boxmeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat andere mensen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina.

Vul onderstaan formulier in voor direct contact met jouw makelaardij in Boxmeer:

Makelaar in Boxmeer

Een goede makelaardij heeft een binding met de regio waarin ze zit. Ze kent het dorp, de wijken en taxeert daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Boxmeer goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Boxmeer

Heb jij een woning in Boxmeer en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat bedrag jouw woning nu verkocht kan worden.

Huis aankopen Boxmeer

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaardij om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaardij is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaardij in Boxmeer adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaardij. Als aankoopmakelaardij zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Boxmeer gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Boxmeer op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray en Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in Januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces te voorzien van ondersteuning.

Wonen in Boxmeer

Boxmeer is een kern met een centrale rol in de regio. Wonen, werken en recreëren kan hier allemaal. Door de A73, de treinverbinding met Nijmegen en Venlo én de Maas heeft Boxmeer ook in de toekomst veel potentie. Veel mensen uit de regio willen graag in Boxmeer wonen. Dit komt voornamelijk door de faciliteiten die het grootste dorp uit de regio biedt. Al het genot van stedelijke faciliteiten maar dan met een dorpse gezelligheid en natuur om de hoek.

Faciliteiten in Boxmeer

Boxmeer ligt aan de Maas dus daar recreëren kan niet ontbreken. Geen zin in water? Dan ga je lekker in het centrum op het terras genieten van een Hollands zonnetje.

Uiteraard beschikt Boxmeer nog over basisscholen en middelbare scholen. MBO, HBO en Universiteit liggen vervolgens op korte afstand en deze zijn bereikbaar met openbaar vervoer. Voor iedere doelgroep kent Boxmeer avondvullende programma’s. Uiteten bij Brasserie De Bock, of Grand  Café De Douaniere of een avondje stappen bij Cantina La Bamba. Het kan allemaal.

Woningen in Boxmeer

Boxmeer kent verschillende wijken met elk haar eigen specifieke kenmerken. Uiteraard is er een levendig centrum met veel appartementen of kleinere woningen. Rondom het centrum is voor iedereen wel wat te vinden. Van sociale huur en fijne starterswoningen tot grote vrijstaande woningen op ruime percelen.

De gemeente Boxmeer biedt via SVn een drietal leningen voor het verduurzamen van uw woning. Meer informatie: KLIK HIER. Een starterslening is in Boxmeer ook beschikbaar. Meer informatie over de starterslening? Klik dan HIER.

Verenigingsleven Boxmeer

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Boxmeer kent een levendig en actief verenigingsleven. Voetballen doe je bij Olympia’18. Geen voetbalfan? Boxmeer kent diverse andere verenigingen, zie HIER de website van de gemeente.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Jaarlijks is in Boxmeer een van de bekendste optochten van de regio. Hier komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers op af.

Natuur rondom Boxmeer

Het dorp is direct aan de Maas gelegen. Aan de overzijde van de Maas vindt je prachtige bossen en heides. Langs de Maas zie je de prachtige Maasheggen. Sinds enkele jaren is dit gebied door Unesco aangewezen als biosfeergebied.

Makelaar Boxmeer

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Boxmeer. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Boxmeer? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Boxmeer waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Boxmeer waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerste een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Boxmeer bij je langs.

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Verkocht in Boxmeer

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Boxmeer mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Boxmeer? Wij helpen je graag!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×