Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaardij Gennep | VIND Makelaardij

Makelaardij Gennep

Op zoek naar een Makelaardij in Gennep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Vul onderstaan formulier in voor direct contact met jouw makelaardij in Gennep:

Makelaar in Gennep

Een goede makelaardij heeft een binding met de regio waarin ze zit. Ze kent het dorp, de wijken en taxeert daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Gennep goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Gennep

Heb jij een woning in Gennep en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Gennep

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaardij om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaardij is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaardij in Gennep adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaardij. Als aankoopmakelaardij zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Gennep gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Gennep op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces te voorzien van ondersteuning.

Wonen in Gennep

Faciliteiten in Gennep

Gennep is een bruisend dorp met veel verschillende voorzieningen voor jong en oud. Gennep heeft verschillende winkels, waaronder supermarkten, kledingwinkels, elektronicawinkels, drogisterijen en meer.

Uiteraard beschikt Gennep over een basisschool en een middelbare school. Daarnaast biedt het nabijgelegen treinstation Boxmeer, dat slechts 30 minuten fietsen is, directe verbindingen met diverse onderwijsinstellingen zoals Gilde Opleidingen Venray (MBO), de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC in Nijmegen (MBO). Voor iedere doelgroep kent Gennep avondvullende programma’s. Lunchen bij Lunchcafe eXtra, uiteten bij De Stadsherberg of Bij Ons of uitgaan bij 4Events Gennep.

Voor sportievelingen biedt Gennep diverse sportclubs, een sporthal en een zwembad.

Woningen in Gennep

Gennep biedt woningen voor iedereen. In het centrum vindt je veel historische gebouwen en oude huizen met karakteristieke gevels en mooie details. Buiten het centrum vindt je ook nieuwere woningen zoals, vrijstaande huizen en rijtjeshuizen. Deze huizen zijn vaak gerenoveerd en hebben moderne voorzieningen zoals centrale verwarming en dubbel glas, terwijl ze toch de oude charme behouden.

Buiten het centrum vindt u ook nieuwere woningen, zoals vrijstaande huizen en rijtjeshuizen. Deze huizen zijn vaak ruimer en hebben meer moderne voorzieningen, zoals zonnepanelen en vloerverwarming.

Verenigingsleven in Gennep

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Gennep kent een levendig en actief verenigingsleven. Voetballen doe je bij Vitesse’08 Gennep. Geen voetbal fan? Gennep heeft ook een volleybalvereniging, tennisvereniging en atletiekclubs. Ben je geen sporter? Dan is er ook veel te doen op het gebied van scouting of muziek, zo kent Gennep een harmonie, een fanfare en een theatervereniging. Gennep heeft ook verschillende koren-, dans en toneelgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Gennep kent ook carnavalsverenigingen, zoals ’t Bombakkes of de Waggelaars.

Natuur rondom Gennep

Als je van natuur houdt, moet je in Gennep wonen! Aan de voet van de Maas en omringd met natuurgebieden. Meer informatie hierover vindt je op de website van Ontdek Gennep. De Maasheggen zijn natuurlijk het meest bekend. Dit gebied staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoed lijst. De Maasduinen en Niersdsal zijn ook zeer indrukwekkend.

Makelaar Gennep

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Gennep. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering word geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Gennep. Neem dan vrijblijvend contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Gennep waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Gennep waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Gennep bij je langs.

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Verkocht in Gennep

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Gennep mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Gennep? Wij helpen je graag!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×