Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaardij Nijmegen | VIND Makelaardij

Makelaardij Nijmegen

Ben jij op zoek naar een Makelaardij in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Ben jij op zoek naar een makelaardij in Nijmegen? Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Makelaar in Nijmegen

De beste makelaardij heeft een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen de stad, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Nijmegen goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Nijmegen

Heb jij een woning in Nijmegen en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Nijmegen

Een verkoop makelaardij is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoop makelaardij in Nijmegen adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Nijmegen gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Nijmegen op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise voor de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen en financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles aan onder één dak, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dat jou in het hele proces voorzien van ondersteuning.

Wonen in Nijmegen

Nijmegen, een heerlijke studenten stad. Levendig en altijd iets te doen maar de inwoners hoor je nog geregeld zeggen dat het lijkt op een groot dorp. Je het hier alles wat je wil en dichtbij. Omgeven door het groen van de Ooijpolder, het water van de Waal en de bossen in Noord-Limburg ligt deze mooie oude stad. Uiteraard bekend van de Nijmeegse 4daagse. Met de A73, A50 en de A15 is e reen directe ontsluiting naar Venlo, Eindhoven en de randstad.

Faciliteiten in Nijmegen

In Nijmegen is letterlijk alles. Meerdere winkelcentra in elke wijk. Scholen, MBO, HBO en Universiteit, allemaal in 1 stad. Recreëren doe je onder andere in het centrum, het Goffertpark op het Waalstrandje of in een van de leuke straten in Nijmegen-Oost. Je hoeft werkelijk voor niets naar een andere stad!

Woningen in Nijmegen

Nijmegen is booming. Dat zie je ook terug in een woning tekort. Ondanks forse nieuwbouw in Nijmegen Noord, hoogbouw in het centrum en het verbouwen van kantoren zoals het gebouw Estelle Residence. Meer informatie over het wonen in een van de Nijmeegse wijken lees je verder via onderstaande links.

De gemeente Nijmegen biedt via het SVn een drietal leningen voor het verduurzamen van uw woning. Meer info: KLIK HIER. Een starterslening is in Nijmegen ook beschikbaar. Meer informatie over een starters lening? Klik dan HIER.

Verenigingsleven in Nijmegen

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Nijmegen kent uiteraard een levendig en actief verenigingsleven. De gemeente heeft een speciale website voor alle sportverenigingen in Nijmegen. Zoals het een grote studentenstad betaamt is er uiteraard ook een breed scala aan studentenverenigingen.

Natuur rondom Nijmegen

Nijmegen ligt direct aan de Waal. Loop je vanuit het centrum stroomopwaarts, kom je al binnen een paar minuten in de Ooijpolder. Aan de binnenkant van de dijk een natuurgebied, aan de buitenkant groene velden. Loop je liever in heuvelachtig gebied dan loop en fiets je bij de Kwakkenberg zo de bossen in richting Groesbeek.

Sporten kan ook goed in het bos Heumensoord.

Makelaar Nijmegen

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Nijmegen. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering word geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Haps? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Nijmegen waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Nijmegen waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Nijmegen bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Eerder verkocht in Nijmegen?

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Nijmegen mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaardij in Nijmegen ? Wij helpen je graag!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×