Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaardij Sint Hubert | VIND Makelaardij

Makelaardij Sint Hubert

Op zoek naar een Makelaardij in Sint Hubert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt een contactformulier onderin deze pagina.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Op zoek naar een Makelaardij in Sint Hubert? Vul dan snel onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op:

Makelaar in Sint Hubert

Een goede makelaardij heeft een binding met de regio waarin ze zit. Ze kent het dorp, de wijken en taxeert daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaardij die Sint Hubert goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Onze makelaardij doet er alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Sint Hubert

Heb jij een woning in Sint Hubert en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw nu verkocht zou kunnen worden.

Huis aankopen Sint Hubert

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaardij om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaardij is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaardij in Sint Hubert adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaardij. Als aankoopmakelaardij zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Sint Hubert gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Sint Hubert op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jou woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces voorzien van ondersteuning.

Wonen in Sint Hubert

Faciliteiten in Sint Hubert

Sint Hubert is een klein en gezellig dorp. Ondanks het een klein dorp is kent het dorp toch een aantal faciliteiten. Zo heeft Sint Hubert toch een bowlingbaan, bouwmarkt en een juwelier.

Uiteraard heeft Sint Hubert ook een basisschool. Een middelbare school is op slecht 10 minuten fietsen te bereiken. Daarnaast biedt het nabijgelegen treinstation Cuijk, dat slecht 30 minuten fietsen is. directe verbindingen met diverse onderwijsinstellingen zoals Gilde Opleidingen Venray (MBO), de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC in Nijmegen. Voor iedere doelgroep kent Sint Hubert ook avondvullende programma’s. Bowlen en/of uiteten bij Villa Erica of uitgaan bij Café Broers.

Voor sportievelingen kent Sint Hubert ook een sportveld en een tennisbaan.

Woningen in Sint Hubert

Ondanks dat Sint Hubert een relatief kleine plaats is, heb je over het algemeen in Sint Hubert verschillende soorten woningen. Zo kent Sint Hubert nieuwbouwwoningen, vrijstaande huizen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoning en appartementen. De woningen kunnen verschillende bouwstijlen hebben van traditionele oudere huizen tot modernere nieuwere woningen.

Sint Hubert kent een landelijke omgeving. Sommige woningen kunnen ruimte tuinen of zelfs aangrenzende landbouwgrond hebben.

Verenigingsleven in Sint Hubert

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Sint Hubert kent een aantal verenigingen. Voetballen doe je bij sv DWSH’18. Geen voetbalfan? Sint Hubert ken ook een tennisclub. Ben je geen sporter? Dan ken het naastgelegen Mill, dat slecht 10 minuten fietsen is, nog een aantal verenigingen zoals een muziekvereniging en nog veel meer: KLIK HIER.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Sint Hubert kent ook een carnavalsvereniging: De Bokken.

Natuur rondom Sint Hubert

Sint Hubert is omringd door de rivieren de Maas en de Raam. In het dicht bijzijnde natuurgebied de Maashorst kun je wandelen en fietsen door de uitgestrekte heidenvelden, bossen, zandverstuivingen en vennen. Een ander natuurgebied is de Kraaijenbergse Plassen. Dit natuurgebied biedt mogelijkheden voor watersport.

Meer weten over Sint Hubert? KLIK HIER.

Makelaar Sint Hubert

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Sint Hubert. Zowel aks verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering word geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Sint Hubert. Neem dan vrijblijvend contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Sint Hubert waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Sint Hubert waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Sint Hubert bij je langs.

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Verkocht in Sint Hubert

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Sint Hubert mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Sint Hubert? Wij helpen je graag!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×