Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over ons

Even voorstellen

VIND Makelaardij is dé makelaar in de regio Nijmegen, Cuijk en Boxmeer, Overloon en Venray. Met passie en persoonlijke contact, voor het beste resultaat.

Makelaardij & Financieel Advies

Bij ons vind je alles onder 1 dak. Zorgeloos verhuizen doe je met VIND. Zowel het kopen en/of verkopen van een huis als het afsluiten van een hypotheek. Maar ook het treffen van de juiste verzekeringen en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Noem het makelaar, financieel adviseur, financieel partner of coach. Wij zijn er voor jou op het moment dat jij ons nodig hebt, nu en in de toekomst.

Hoe doen we dat?

Makelaardij en Financieel Advies bij een laagdrempelig kantoor met alle aandacht voor jou. Een persoonlijke begeleiding waarbij zaken op een begrijpelijke manier, stap voor stap worden uitgelegd. Eén aanspreekpunt, bereikbaar op de momenten dat je ons nodig hebt.

Werkgebied

Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Overloon en Venray. Deze prachtige regio, met mooie dorpen en de stad Nijmegen heeft alles wat je wilt. Wonen in gezellige dorpen met een levendig verenigingsleven, in het groen, of juist in een bruisende stad. Het kan hier allemaal. Waarom dit gebied voor ons zo belangrijk is? Omdat ik (Dick Arts) ben opgegroeid in Overloon en inmiddels al jaren woonachtig ben in Nijmegen, ken ik deze regio als mijn broekzak. Elk dorp heeft zijn eigen charme en Nijmegen is een prachtige oude stad.

  • Gemeente Nijmegen
  • Gemeente Beuningen
  • Gemeente Wijchen
  • Gemeente Heumen
  • Gemeente Mook & Middelaar
  • Gemeente Cuijk
  • Gemeente Sint Anthonis
  • Gemeente Boxmeer
  • Gemeente Venray

VBO Makelaars

VIND Makelaardij is lid van VBO Makelaars. Deze branche organisatie zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan vertrouwen op je makelaar. Ruim 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland werken samen aan het voor jou beste resultaat. VBO leden moeten de lokale markt goed kennen en hebben de nodige diploma’s. Ook worden we elk jaar bijgeschoold en is er toezicht op integriteit. Zo weet je één ding zeker: jouw belangen zijn het allerbelangrijkste.

Verkoopmakelaar Aankoopmakelaar
Hypotheek Verzekeren

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×