Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuwbouwproject verkopen

Mijn project verkopen via VIND

Als projectontwikkelaar ben je op zoek naar een lokale partij die binding heeft met de regio. Een partij die zicht heeft op de lokale markt. Je wil korte lijntjes en op een snelle en efficiënte manier je project aan de man brengen. Bij VIND bieden wij je hiervoor de oplossing.

Onze werkwijze

Wil jij je nieuwbouwproject verkopen? Dankzij onze combinatie van Makelaardij & Financieel Advies kunnen wij niet alleen jou als verkopende partij, maar ook de aankopende partij volledig ontzorgen. We kunnen helpen met de verkoop, aankoop, hypotheek & alle bijbehorende verzekeringen. Elk nieuwbouwproject is anders. De verkoop ervan is echt maatwerk. Onze werkwijze ziet er in grote lijnen als volgt uit:

1. Het project voorbereiden (plan van aanpak)

Om te beginnen geven we vooruitschrijdende, marktconforme prijsadviezen. We maken een plan van aanpak met daarin een tijdsplanning, stellen verkoopprijzen en budgetten vast en ontwikkelen een marketingstrategie (zowel online als offline). Een projectwebsite, brochures, advertenties en flyers nodig? Geen probleem!

2. Het project onder de aandacht brengen

Door middel van online advertisement via o.a. social media en google adwords, maar ook met offline advertenties in lokale en regionale bladen, brengen we het project onder de aandacht van het grote publiek. We segmenteren in de online marketingcampagnes indien nodig op bijv. regio en leeftijd, zodat we daadwerkelijk de juiste doelgroep aanspreken. Zo gaan we op een verantwoorde manier efficiënt en effectief om met marketingbudgetten. Met een relatief kleine investering creëren we een doelgericht en groot bereik.

3. Informatieavonden en online inschrijvingen

In onze marketingcampagnes zit een zogeheten “call to act”. We vragen de doelgroep zichzelf aan te melden op onze website. Hiervoor ontwikkelen we een op maat gemaakt aanmeldformulier zoals: www.vindmakelaardij.nl/aanmeldformulier-nieuwbouw. Eenmaal aangemeld wordt je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en ontvang je een uitnodiging voor een eventuele informatieavond. Tijdens informatie avonden ontvangen geïnteresseerden niet alleen informatie geven over het project zelf. We nemen ze mee in het gehele traject van A-Z inclusief de hypotheek. Wat zijn nou de voordelen van nieuwbouw? Niet alleen duurzaamheid en beperkt onderhoud, maar ook de duurzaamheidskorting op de hypotheekrente en het feit dat je voor nieuwbouw meer kunt lenen.

4. Wensen en financiële mogelijkheden in beeld brengen

In één op één gesprekken met gegadigden gaan we dieper in op de wensen en mogelijkheden. Wat voor woning wil je enerzijds en hoe zit het met de financiële haalbaarheid anderzijds? Simpel gezegd stemmen we in deze fase de wensen en het budget van geïnteresseerden op elkaar af. Ons voordeel hierbij is dat we de lokale woningmarkt goed kennen en daardoor een realistische inschatting kunnen maken van een eventuele verkoopopbrengst/overwaarde. Als Financieel Adviseur zijn we volledig op de hoogte zijn van de hypothecaire regels en kunnen we een nauwkeurige indicatie meegeven van de financiële mogelijkheden.

5. Nieuwbouwproject verkopen / loting

Op voorhand kennen we zodoende de financiële mogelijkheden geïnteresseerden. Het project verkopen aan de juiste kandidaten is hierdoor een eenvoudige opgave en kan snel en efficiënt verlopen. Op het laatste moment een koop ontbinden is hierdoor niet of nauwelijks aan de orde. Is de vraag groter dan het aanbod? Dan organiseren we een loting waarbij we vooraf een selectie van kandidaten hebben gemaakt waarbij duidelijk is dat de nieuwbouw financieel haalbaar is.

Wat nog meer?

Elk project is maatwerk. De werkzaamheden die we onder andere voor u kunnen verrichten zijn:

 • Voortschrijdend prijsadvies.
 • Marketing advies- en uitvoering.
 • Ontwikkelen en onderhouden van een project website.
 • Ontwikkelen van brochures & advertenties.
 • Ontwikkelen van teksten, flyers, advertenties.
 • Database incl. beheer van optielijsten en verkooplijsten.
 • Plaatsing op Funda.
 • Presentatie van uw project in ons kantoor.
 • Informatie verstrekken aan aspirant kopers op kantoor en/of op de nieuwbouwlocatie.
 • Beoordeling concept koop/aanneemovereenkomsten.
 • Met klanten oriënteren, adviseren en bemiddelen van de hypotheek als hypotheekadviseur.
 • Periodieke rapportage over de verkoop van het project

Nieuwbouwproject verkopen – Meer informatie?

Heb je interesse, wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Neem ook eens een kijkje op onze Financieel Advies website: www.vindfinancieeladvies.nl.

Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×