Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxatie Beek-Ubbergen

Erkende taxateur

Als makelaar weten we natuurlijk hoeveel een huis waard is. Heb je een taxatierapport nodig die de waarde kan bewijzen? Bijvoorbeeld voor de hypotheek. Wij leveren een door het NWWI gevalideerd rapport. Zo weet jij zeker wat de waarde van het pand is!

Offerte Taxatie Aanvragen

Taxatie Beek-Ubbergen VIND Makelaardij

Heb jij een woning (gekocht) in Beek-Ubbergen en een taxatie nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren taxatierapporten mét NWWI validatie. Zo krijg je onze mening over een woning zwart op wit. Het taxatierapport is bruikbaar voor verschillende doeleinden. Zo kan het nodig zijn voor een financieringsaanvraag, of voor het verkrijgen van inzicht in de waarde bij een echtscheiding, of erfenis.

Offerte taxatie Beek-Ubbergen

Kosten Taxatie Beek-Ubbergen

Kosten voor een taxatie beginnen bij €695,00 inclusief BTW én inclusief de kosten voor de NWWI validatie. Afhankelijk van het type huis en eventueel speciale wensen, kan deze prijs wijzigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzonder groot object met aangrenzende percelen in eigendom, of aan het meenemen van een waarde voor én na verbouwing. Doe je een aanvraag, dan geven wij zo snel mogelijk de prijs. Is deze prijs alsnog niet akkoord, dan maken we de aanvraag kosteloos ongedaan.

Wanneer is een taxatie nodig?

Soms moet een woning getaxeerd worden. De meest bekende is voor een financiering. Hieronder staan verschillende andere goede redenen voor een taxatie.

  • Nieuwe hypotheek
  • Hypotheek wijzigen
  • Verkrijgen NHG
  • Nemen van een aankoopbeslissing
  • Nemen van een verkoopbeslissing

Gratis waardebepaling Beek-Ubbergen

Niet altijd is een taxatie direct noodzakelijk. Wil jij gewoon met ons sparren wat het huis zou kunnen opbrengen voor een verkoop? Dan komen we graag eerst vrijblijvend langs.

Taxatie in Beek-Ubbergen aanvragen

Via de link naar VIND Makelaardij op het NWWI, kan je een taxatie aanvragen. VIND is speciaal voor de taxaties gevestigd op De Nieuwe Erven 3 in Cuijk, zodat wij een optimale bediening in onze regio kunnen beloven. Wij taxeren van Nijmegen Noord, tot en met Overloon.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×