Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar Overloon

Aankoopmakelaar Overloon

Een huis kopen is een van de grootste, zo niet de grootste, investeringen die je ooit zal doen. Juist daarom is het goed om te beseffen dat een verkoopmakelaar niet in het belang van de aankopende partij zal handelen. Wil jij zeker weten dat jouw belangen goed worden vertegenwoordigd? Neem dan een makelaar mee die voor jou opkomt. Als aankoopmakelaar in Overloon kunnen we jou hier perfect bij helpen.

Aankoopmakelaar Overloon

Je wilt graag een huis of appartement kopen, maar hebt behoefte aan professionele hulp? Neem ons dan als aankoopmakelaar mee. Met onze aankoopmakelaardij kennen de markt, weten wat huizen waard zijn, en geven daardoor jou het nodige advies. Als aankoopmakelaar in Overloon doen we uiteraard meer dan alleen het bepalen van de juiste waarde. Wij helpen je in het hele proces van het aankopen van een nieuwe plek. Wat we doen?

  • We doen een intakegesprek, zodat we precies weten waar jouw, of jullie, behoefte ligt;
  • We gaan mee tijdens de bezichtiging(en);
  • We beoordelen de woning bouwkundig en schakelen indien nodig specialisten in;
  • We geven een aankoopadvies. Als aankoopmakelaar willen we natuurlijk onderbouwen wat de waarde is;
  • We voeren namens jou de onderhandelingen over de woning;
  • Hebben we beet? Dan zorgen wij voor de juiste controle op de contracten;
  • We controleren de (concept) akte van levering zodra de notaris deze beschikbaar heeft;
  • We zijn er voor je bij de inspectie, vlak voordat de woning aan je wordt geleverd;
  • We gaan mee naar de notaris, voor een feestelijke afsluiting.

Waarom een aankoopmakelaar in Overloon?

Een makelaar is in Nederland áltijd partijdig. Dit was tot 2003 anders. Tot dan was een makelaar er, net als een notaris, voor beide partijen. Tot die tijd waren makelaars ook beëdigd. Dat is niet meer zo. Zowel verkoop- als aankoopmakelaars werken in Nederland voor één van de twee partijen. Ga jij dus een woning kopen bij een verkoopmakelaar, dan moet je beseffen dat deze verkoopmakelaar niet in jouw belang werkt. Uiteraard heeft de verkoopmakelaar, uit naam van de verkopers, een mededelingsplicht. Maar de verkoopmakelaar zal je echt niet tegenhouden te veel voor de woning te betalen. Zeker niet. En het contract? Dat is natuurlijk voornamelijk in het belang van verkopers opgesteld. Maar hoe zit het dan met jouw belangen? Die kan je veiligstellen door een aankoopmakelaar mee te nemen. Zo weet je zeker dat ook jouw belangen goed zijn vertegenwoordigd.

Onze dienstverlening als aankoopmakelaar in Overloon

We hebben als aankoopmakelaar onze dienstverlening in twee opties gegoten. Aankoopmakelaar en aankoopcoach. Het verschil zit hem vooral in de omvang van de dienstverlening. Als coach zijn we op afstand betrokken bij de aankoop. We geven advies, veelal in combinatie met een hypotheekadvies. We geven inzicht in de waarde van vergelijkbare woningen, en geven een idee van de waarde. Het bezichtigen, bouwkundig beoordelen, onderhandelen en de eindinspectie doe je zelf.

Aankoopcoach in Overloon?

Op de volgende pagina leggen we je haarfijn uit wat we als aankoopcoach te bieden hebben. Wil je weten wat het beste bij jou past? Aankoopcoaching, of aankoopmakelaardij? Kom dan gewoon een keer vrijblijvend kennismaken.

Wat maakt Overloon zo’n mooie plek om te wonen?

Overloon is een fantastische markt om in te mogen werken. Veel verschillende soorten huizen en appartementen, gebouwd in vele verschillende bouwperiodes. Elke wijk heeft weer unieke karaktereigenschappen, andere bouwperiodes en andere type huizen. Wist je dat we een speciale pagina hebben over wonen in Overloon?

Een hypotheek in Overloon?

Wist je al dat wij ook bemiddelen in hypotheken en verzekeringen? Als aankoopmakelaar helpen we je ook graag bij het financieren van je nieuwe aankoop. Zo heb je in het hele proces maar 1 aanspreekpunt. Kijk voor meer informatie gerust op onze speciale website: http://www.vindfinancieeladvies.nl.

Een VBO aankoopmakelaar?

Wij zijn aangesloten bij VBO. Dit is de op één na grootste branchevereniging voor makelaars van Nederland. Onze vereniging telt ruim 1.200 aangesloten makelaarskantoren. Als lid van VBO hanteren wij een scherpe en duidelijke gedragscode. Ook zijn duidelijk leesbare algemene voorwaarden opgesteld. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten. Ook vallen wij door ons lidmaatschap onder het tuchtrecht. Hierdoor weet je zeker dat jouw belangen gewaarborgd worden. Verplichte jaarlijkse scholing hoort ook bij het lidmaatschap.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×