Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Even voorstellen; Josje Urlings

Hallo! Ik ben Josje Urlings, 23 jaar oud. Ik woon en werk in de mooiste stad van Nederland: Maastricht!

Momenteel studeer ik Facility Management in Heerlen en ik ben onlangs begonnen aan mijn eindstage bij VIND Makelaardij! Per toeval ben ik hier terecht gekomen. Ik heb Dick namelijk ontmoet op de plek waar hij, naast op kantoor, het meeste te vinden is. Dat was namelijk op het terras in Maastricht, waar ik werk als bijbaantje. Zo kwamen we aan de praat en bood hij aan om stage te komen lopen. Het is een spannend nieuw hoofdstuk voor mij, vooral omdat ik de kans krijg om deel uit te maken van een fantastisch team. Ik kijk er enorm naar uit om mezelf te verbeteren en te groeien in deze rol. En wie weet tot snel!

Een paar leuke feitjes over mezelf.
– Ik heb één hond, Boris, en drie katten Jimmy, Pookie en Lio
– Ik speel sinds een tijdje geen voetbal meer, maar ik win alsnog regelmatig de derde helft
– Ik heb 2 jaar bij het favoriete restaurant van Dick gewerkt
– Iech hub ’t biste Limburge accent vaan ’t gánse VIND team

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×