Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Even voorstellen; Manon Engels

Mijn naam is Manon Engels, ik ben 23 jaar oud en ik volg de studie ‘Vastgoedkunde’ in Eindhoven. Na een periode waar ik me bezig hield met stadsontwikkeling in Rotterdam, ben ik teruggekeerd naar Limburg om me volledig te richten op het makelaarsvak.

Het is een spannende tijd voor mij, want ik sta op het punt om voor het eerst dit werkveld te verkennen. Daarom heb ik besloten om mijn stage te lopen bij VIND Makelaardij! Het was eigenlijk een toevallige ontmoeting die deze kans mogelijk maakte. Nadat ik een berichtje op LinkedIn plaatste waarin ik op zoek was naar een leuke stageplek, deelde iemand het en binnen enkele dagen had ik Dick aan de lijn. Hij nodigde me uit om langs te komen voor een kennismakingsgesprek samen met hem en Maurice. Al snel voelde ik dat VIND de perfecte plek voor mij zou zijn. Het warme ontvangst en de positieve sfeer maakten dat ik me direct op mijn gemak voelde. En hier zit ik nu, op kantoor bij VIND!

Ik kijk enorm uit naar wat het komende jaar mij zal brengen. Het is een geweldige kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mezelf verder te ontwikkelen in het makelaarsvak.

Een paar leuke feitjes over mezelf.
– Volley al mijn 10e seizoen in Dames 1 van Hovoc
– Ik probeer al een jaar jingle bells te kunnen fluiten (lukt nog steeds niet…)
– Ik ga naar de K3 musical de drie biggetjes (jeugd herbeleven)
– Ik speel piano (kan alleen geen noten lezen, dus doe het op gehoor)

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×