Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hof Lindebeek

Nieuwbouwplan

Ben jij voornemens een nieuwbouwwoning te kopen of te bouwen op Hof Lindebeek? Kies dan voor VIND als onafhankelijk adviseur en makelaar.

  • Wij helpen met de verkoop van je huidige woning.
  • Wij helpen bij de aankoop van je nieuwe (nieuwbouw) woning.
  • Wij helpen je met de hypotheek voor je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de bijbehorende verzekeringen voor jou en je gezin.

Geen zorgen, daar zorgen wij voor. Bij VIND Financieel Advies & Makelaardij heb je alles-onder-1-dak. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte aanvragen Reviews bekijken

Hof Lindebeek

Hof Lindebeek – Nieuwbouwplan te Stevensbeek

Hof Lindebeek is een bijzonder nieuwbouwplan, gelegen op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat aan de zuidwestzijde van het Brabantse Stevensbeek, een gezellig dorp waar toekomst en historie elkaar ontmoeten. In de eerste fase van het plan worden 14 prachtige woningen gerealiseerd waaronder een levensloopbestendige vrijstaande woning, eengezinswoningen, vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Eerste Fase – Hof Lindebeek

De bouw van de 14 nieuwbouwwoningen van Hof Lindebeek in Stevensbeek is inmiddels gestart en alle woningen zijn verkocht. Maar niet getreurd. Er komt nog een tweede fase!

Tweede Fase – Hof Lindebeek

Nu fase 1 van het nieuwbouwplan in Stevensbeek in aanbouw is, wil de projectontwikkelaar Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. beginnen met de voorbereiding van de tweede fase. Om de plannen af te stemmen op de behoefte van de markt kan je op www.lindebeek.nl/fase2 aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Een koopwoning, huurwoning, rijwoning, 2-onder-1-kapwoning, vrijstaand of levensloopbestendige woning. Je kan ook alleen een bouwkavel kopen en kiezen voor zelfbouw.

Geen zorgen, daar zorgen wij voor

VIND Makelaardij & Financieel Advies is een jong en fris advieskantoor in Overloon. Gespecialiseerd in onder meer hypotheken voor nieuwbouwwoningen. Het leukste vinden wij het, om jou als klant volledig te ontzorgen. Dan doen we door je te te helpen met alle facetten op het gebied van wonen. En dat kunnen wij als de beste! Aankoopmakelaardij, verkoopmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Kies voor een zorgeloze verhuizing met VIND.

Hypotheek Verzekeren
Aankoopbegeleiding Verkoopbegeleiding

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×