Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klantervaring van… Tom & Lisan

“VIND Makelaardij heeft ons voortreffelijk begeleid bij zowel de verkoop van onze twee-onder-een-kapwoning als de aankoop van onze droom-woonboerderij. Flexibiliteit, realisme, uitgebreide kennis, snelle communicatie en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Toen het team vernam dat ons huis verkocht kon worden, handelden ze direct en met succes. De verkoop van ons huis verliep verrassend vlot; het was in een mum van tijd verkocht.

De aankoop van de woonboerderij vormde echter een grotere uitdaging. Met Dick als onze aankoopmakelaar aan onze zijde navigeerden we door de complexe regelgeving. Hij verzekerde ons met de woorden: “Het wordt een uitdaging om alles rond te krijgen, maar dit gaat ons lukken.” Vol vertrouwen gingen we met hem in zee. En inderdaad, doorzettingsvermogen loont! Dankzij de deskundige hulp en vastberadenheid van Team VIND is alles tot in de puntjes geregeld en is onze droom werkelijkheid geworden.

Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt. Wij raden VIND dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar. Een top team! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Lieve groet,

Tom & Lisan”

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×