Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

2023, een terugblik

2023 begon twijfelend, maar eindigt spannend als nooit tevoren

Tijdens de jaarwisseling van 2022 naar 2023 heb ik weleens gedacht: het zal nu toch niet ineens allemaal heel stroef gaan lopen he. De energielasten rezen de pan uit, de inflatie gierde door het land en de hypotheekrente steeg in rap tempo tot niveaus die we sinds 2010 al niet meer kende.

Maar toch, in de loop van het jaar werd alles weer anders. Begin 2023 werden veel huizen moeizamer verkocht. Kopers “zaten hun tijd uit” en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Wat te doen?

Maar toen in de loop van het jaar de rentestijging stokte, de inflatie werd ingedamd en de lonen wat gingen stijgen, kwam ook de zin in een nieuwe woning weer terug. En we kunnen wel zeggen dat we dit jaar supertrots kunnen afsluiten.

Trots op de tientallen woningen die we in de verkoop hebben mogen nemen. Elk jaar weer groeit ons kantoor qua aanbod. Tegelijkertijd hebben we ook bij de hypotheken mooie stappen gezet. Zo hebben we inmiddels bij bijna alle geldverstrekkers directe aanstellingen en worden we door de meeste accountmanagers van die geldverstrekkers gezien als een kantoor waar de groei de komende jaren nog volop gaat doorzetten.

Wat velen niet weten is dat we inmiddels actief zijn in een grote regio. We verkochten niet alleen huizen in Overloon. Maar ook in Venray, Maashees, Smakt, Holthees, Oploo, Vredepeel, Sint Anthonis, Boxmeer, Stevensbeek, Sambeek, Haps, Ledeacker..  Sterker nog: we mochten financieringen verzorgen voor woningen ver buiten de regio, zoals Papekop, Tinte en Odoorn.  En onze klanten weten ons voor de verzekeringen inmiddels ook goed te vinden.

Maar wat me nog het meest trots maakt is de groei van ons team. Maurice en ik geven leiding aan een klein bedrijf met grote ambities. En Noa en Jef passen perfect bij deze ambities. Jef is inmiddels een volwaardig hypotheekadviseur en combineert dit met zijn werk als aankoopmakelaar. Zo hielp Jef in 2023 als aankoopmakelaar al een aantal van onze klanten aan een nieuwe woning. En Noa verkocht in 2023 voor de eerste keer hélemaal in haar eentje een huis. Inmiddels is ze tijdens de bezichtigingen een bekend gezicht geworden.

En dan natuurlijk nog mijn eigen verhuizing naar Maastricht. Nog altijd krijg ik verbaasde blikken als ik zeg dat ik “helemaal” in Maastricht woon. Maar ach, je moet je hart volgen. Ik werk met liefde in Overloon, en ik woon het liefst in Maastricht. Dus dan gaan we dat gewoon mogelijk maken!

Begin 2024 gaan we op ons kantoor twee nieuwe meiden verwelkomen. Manon Engels uit Grubbenvorst en Josje Urlings uit Maastricht komen ons team in februari versterken. We stellen ze in februari graag aan je voor!

De doelstelling voor 2024? Nou… om te beginnen het nieuwbouwproject Heldersveld verkopen en zo de gemeenschap van Overloon aan een veel ruimer woningaanbod helpen. En verder hopen we de groei die we doormaken te mogen voortzetten. Gewoon langzaam en degelijk uitgroeien tot een bedrijf dat ertoe doet in de regio. Zonder daarbij onze lokale wortels te verliezen. Toegankelijk en creatief!

Kan jij in 2024 onze hulp gebruiken? Dan helpen we je graag!

Beste wensen!

Dick Arts, Maurice Lemmens, Noa Martens en Jef van den Boorn

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×