Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klantervaring van… Tim & Jolanda

“Hallo allemaal!

Wij zijn Tim en Jolanda en zo’n zes jaar geleden begon onze zoektocht om van het westen (IJmuiden) naar het zuiden te verhuizen. Voornamelijk om meer rust en groen in ons leven te brengen. Al direct bij het eerste huis liepen we Dick tegen het lijf; hij was de verkopende makelaar. Helaas werd dat huis niet ons huis en ging de zoektocht verder. Dick maakte een geweldige indruk, hij was bevlogen, wist waar hij het over had en was lekker direct in z’n opmerkingen. Een goed begin. In een aantal van de volgende huizen kon hij gelukkig als ónze (aankoop)makelaar optreden. Na een bezichtiging van een huis zette Dick er grote vraagtekens bij, hij zag dingen die wij niet opgemerkt hadden. Zaken zoals scheve vensterbanken, een niet verwijderde gierput, een toename in agrarische activiteiten, enz. Ook hier dus weer de grondige aanpak en die heerlijk kritische kijk op de zaken.

Pas bij het twaalfde huis was het raak. Dick was wederom onze aankoopmakelaar en na een aantal goede vragen en een tweede bezoek wilden we een bod uitbrengen. Korte tijd later mochten we ons de trotse eigenaars noemen van een prachtig Fins houten huis in Venray.

Bij de financiële kant van de zaak werden we perfect geholpen door eerst Maurice en daarna Jef. We konden altijd bij hun allebei terecht voor vragen en opmerkingen (maar vooral vragen). Zelfs nadat de verkoop rond was, hielpen ze ons met een prangend vraagstuk.

Met de hulp van VIND verliep deze reis bijzonder soepel, een resultaat om trots op te zijn.

We wonen nu ietsje meer dan een week in ons mooie, nieuwe huis en zijn nog volop bezig met verhuizen. We moeten in een totaal andere omgeving “leren wonen”. Na de verbouwingen zullen we ons helemaal thuis voelen.

Eén groot avontuur!”

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×