Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klantervaringen van… Hans & Astrid

Woning verkocht & aangekocht

Toen wij overwogen om onze woning te gaan verkopen, zagen we in Sint-Anthonis borden van VIND Makelaardij. Uit nieuwsgierigheid hebben wij een waardebepaling van ons huis laten opstellen door Dick.

Tijdens de waardebepaling kregen wij door zijn enthousiasme en kennis een zeer goed gevoel. Hierdoor waren we direct overtuigd dat VIND ons huis in de verkoop mocht zetten. Een complex pand maar wel met veel mogelijkheden, dit waren de woorden van Dick over ons huis.

Ondanks dat er in het begin veel animo was, zakte het een beetje in. Dick nam tussendoor regelmatig telefonisch contact met ons op of als hij in de buurt was kwam hij even langs, dat ervaarde wij al zeer prettig.

Nadat er langzaam weer bezichtigen werden aangevraagd, gaf Dick aan dat het tijd werd om zelf ook uit te gaan kijken naar een nieuwe woning. Hij had er vertrouwen in dat er op korte termijn wel een bod binnen zou komen op onze woning. Uiteraard zijn wij met zijn advies aan de slag gegaan, maar omdat wij nog niet precies wisten wat onze mogelijkheden waren, zijn we ook maar even langs Maurice gegaan.

Na een gesprek met Maurice konden wij ook wat gerichter kijken naar woningen en na een paar bezichtigen viel ook oog op een woning in Boxmeer. Wij (mijn vrouw en ik) en ook Dick als aankoopmakelaar werden tijdens de bezichtiging zeer enthousiast. Omdat Dick inmiddels wist welke punten voor ons belangrijk zijn, hield hij ons met beide benen op de grond. Toen we eenmaal een geschikte woning hadden gevonden, heeft Dick voor ons de deal rondgemaakt.

Twee dagen nadat we zelf een bod hadden uitgebracht kregen wij ook een bod op onze woning. En toen ging het ineens snel. Team VIND gaf aan: wij pakken het verder op, het enige wat jullie moeten doen is het even een paar dagen laten bezinken, gezien het nogal een redelijke drukke periode voor jullie is gewest. Uiteraard hebben wij dat gedaan!

Iedereen van VIND heeft zich voor ons 100% ingezet, daar zijn wij hun zeer dankbaar voor. Mede dankzij hun inzet, zitten wij binnenkort in onze nieuwe woning. Wij kunnen niet anders dan VIND aan raden, zowel voor hun makelaardij als voor financieel advies.

Team VIND: Dick, Noa, Maurice en Jef bedankt voor alle goeie zorgen en wie weet tot een volgende keer 😊

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×