Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een terugblik op de informatieavond

3 oktober vanaf 18:00u was onze informatiemarkt open. Met standjes voor CPO, Bouwmij Janssen en VIND Financieel Advies, met alle bouw-impressies op mooie schildersezels en met de makelaars van Peelrand Makelaardij en VIND Makelaardij in de zaal konden de geïnteresseerden eindelijk zien wat er gebouwd gaat worden.

En wát een opkomst. Ruim 350 personen kwamen op onze informatieavond af.

Trots en met een voldaan gevoel kijken we terug.

Hoe nu verder? Wij verwachten dat nog dit jaar de verkoop daadwerkelijk kan starten. Zodra we zo ver zijn, wordt iedereen via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht.

We willen iedereen adviseren om tot die datum zo goed mogelijk voor te bereiden. Moet er nog een woning verkocht worden? Laat ons dan een waardebepaling doen. Moet er een financiering geregeld worden? Ga dan alvast in gesprek met Maurice of Jef voor de hypotheek. Alleen een overbruggingshypotheek nodig? Ook dat is het waard om vooraf goed uit te zoeken hoe dat werkt.Waarom is dit zo belangrijk? Zodra de verkoop eenmaal start, zal het snel gaan. Binnen enkele weken na de start van de verkoop zal Fase 1 toegewezen worden. Als je dán nog moet aanvangen met alle onderzoeken, hebben we allemaal onnodig veel haast.

Dus: heb je vragen? Neem dan nu al contact met ons op!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×