Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Cuijk | VIND Makelaardij

Makelaar Cuijk

Ben jij op zoek naar een Makelaar in Cuijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct uw gegevens achterlaten, dan nemen wij kosteloos contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerst lezen wat anderen van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

 

Makelaar in Cuijk

De beste Makelaars hebben een binding met de regio waarin ze werken. Ze kennen het dorp, de wijken en taxeren daarom het beste. Met de makelaardij van VIND haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaar die Cuijk goed kent, zodat jij zeker weet dat je goed begeleidt wordt.

Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar wel op een persoonlijke manier en met passie voor het vak. Als Makelaar doe ik alles aan om de juiste kopers te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.200 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgens de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De Makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Meer informatie over wonen in dit mooie dorp? Klik dan HIER

Huis verkopen Cuijk

Heb jij een woning in Cuijk en overweeg je deze te verkopen? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen kosteloos bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Aankoop makelaar Cuijk

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaar om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaar is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaar in Cuijk adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaar. Als aankoopmakelaar zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Cuijk gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen, Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor je uitzoeken.

Heb jij een woning in Cuijk op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Als ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerste kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in Januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jou (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij als onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces te voorzien van ondersteuning.

Wonen in Cuijk

Faciliteiten in Cuijk

Cuijk is omringt door water dus recreëren kan daar niet ontbreken. Geen zin in water? Dan ga je lekker in het centrum op het terras genieten van een Hollands zonnetje.

Uiteraard beschikt Cuijk nog over basisscholen, middelbare scholen en een MBO opleiding. . De directe treinverbinding met Venlo en Nijmegen zorgt ervoor dat ook scholen als de HAN en de Radboud Universiteit binnen korte reisafstand liggen.

Voor iedere doelgroep kent Cuijk avondvullende programma’s. Uiteten bij lunchroom De Dom, uiteten bij ’t Zusje of een avondje stappen bij D’n Dino. Het kan allemaal.

Extra trots is Cuijk op haar nieuw (verbouwde) schouwburg. Bijna dagelijks zijn hier voorstellingen waardoor je kan genieten van cultuur, eten en drinken. Geen zin in live cultuur? Dan heeft Cuijk ook een bioscoop waar ze tijdens de film serveren.

Wonen in Cuijk

Cuijk kent verschillende wijken met elk haar eigen specifieke kenmerken. Uiteraard is er een levendig centrum met veel appartementen of kleinere woningen. De wijk Padbroek is groen door het behouden van grote delen van de Bossen terwijl bij de Kraaijenbergse plassen veel water te zien is. Een aantal omringende kernen zoals Katwijk en Beers liggen zo dichtbij dat ook vanuit daar het centrum van Cuijk met de fiets te bereiken is.

In Cuijk wonen ca. 25.000 in zo’n 10.900 huishoudens. Zoals in praktisch elke regio van Nederland is ook hier een tekort aan woningen. Hierdoor is ook in Cuijk de vraag groter dan het aanbod.

De gemeente Cuijk biedt via het SVn een drietal leningen voor het verduurzamen van uw woning. Meer info: KLIK HIER. Een starterslening is in Cuijk vooralsnog niet beschikbaar. Per 2020 moet deze volgens verschillende nieuwsberichten wel weer beschikbaar zijn.

Verenigingsleven in Cuijk

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? Cuijk kent een levendig en actief verenigingsleven. De bekendste is misschien wel JVC Cuijk. Niet meer actief op het hoogste niveau maar nog altijd een gerespecteerde amateur voetbalclub. Geen voetbalfan? Cuijk kent ook wielrenverenigingen, vechtsport verenigingen en een korfbalvereniging en dansclubs.

Feesten doe je natuurlijk tijdens carnaval. Cuijk kent verschillende carnavalsverenigingen. Het meest bekend is de Cuijkse kermis van de jaarlijkse Kuukse kroegetocht.

Natuur rondom Cuijk

Het dorp is omringd door prachtige bossen met heidevelden. Verschillende wandelroutes en fietsroutes laten je gratis recreëren in de buurt van je eigen huis. Met de maas aan de rand van het dorp en de Kraaijenbergse plassen in je achtertuin geniet je hier het hele jaar van de omgeving.

Wil jij het hele jaar op de hoogte blijven van Cuijk? Houd dan “Bezoek Cuijk” in de gaten.

Makelaar Cuijk

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Cuijk. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel adviseur. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Cuijk? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Hoeveel is mijn huis in Cuijk waard?

Wil jij weten hoeveel je huis in Cuijk waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in en VIND komt gratis bij je langs voor een waardebepaling. Deze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend.

Mocht je na de waardebepaling een goed gevoel bij ons hebben dan zijn wij van VIND Makelaardij je graag van dienst. Wil je liever eerst een oriëntatiegesprek, of heb je gewoon behoefte aan wat algemene informatie. Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk in Cuijk bij je langs

Direct een gratis waardebepaling in je mail?

Onze GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING vraag je hier aan. Je ontvangt het rapport  binnen 2 minuten in je mailbox.

Eerder verkocht in Cuijk?

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Cuijk mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Cuijk? Wij helpen je graag!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×