Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen in Nijmegen Heseveld | VIND Makelaardij

Wonen in Heseveld

Heseveld is een opkomende wijk in Nijmegen West. Via de Molenweg en de Graafseweg sta je binnen 10 minuten met de fiets in Nijmegen centrum. In de wijk zelf vind je werkelijk alles wat je nodig hebt! Wil jij wonen in Heseveld? Lees hier dan meer over alle voordelen van deze wijk. Direct contact met ons makelaarskantoor? Vul dan het contactformulier in.

Wonen in Nijmegen Heseveld

Heseveld is booming! De aantrekkingskracht van deze wijk is de laatste tijd groot en dat komt doordat de wijk in alle opzichten vooruitgang heeft geboekt. Met het centrum op 10 minuten fietsen, alle voorzieningen op loopafstand en de ontsluiting naar de A73 en de A50 direct om de hoek, is het heerlijk wonen.

Woningen in Nijmegen Heseveld

In Heseveld vind je voor iedereen geschikte woningen. De vraag is groot op het moment dus je moet er snel bij zijn. Of je nou als starter, of alleenstaande een klein appartementje wilt, of een hele gezinswoning. Hier tref je alles.

De gemiddelde vraagprijs voor woningen ligt rond de €210.000,00. Dit wordt de laatste tijd echter flink overboden.

Faciliteiten in Nijmegen Heseveld

Los van alle faciliteiten die de stad Nijmegen te bieden heeft, is Heseveld een heerlijke zelfstandige wijk. In feite hoef je de stad niet in. Grote supermarkten, speciaalzaken, drogisterijen, het is er allemaal.

Verenigingsleven Nijmegen Heseveld

Zin om nieuwe vrienden te ontmoeten? In Heseveld kan dit dicht bij huis! Bij amateurvoetbalvereniging Blauw-Wit sta je binnen loopafstand op een heerlijke grasmat. Verschillende andere verenigingen waar je kan sporten, theater kan maken of gewoon mensen kan ontmoeten, maken de wijk een gezellige plek.

Wijkcentrum Heseveld

Mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer? In Heseveld kan dat bij wijkcentrum Heseweide. Hier vind je tal van activiteiten, sociaal en commercieel. Voor jongeren is er zelfs een speciaal centrum: De Piramide.

Groen Heseveld

Heseveld heeft relatief weinig groen. Er is eigenlijk één groot park, Dorpspark Hees. De gemeente heeft wel budget vrij gemaakt waarmee inwoners zelf initiatieven kunnen aandragen. Deze manier van burgerparticipatie moet bijdragen aan een nog mooier Heseveld. Meer informatie over het wijkplan via de link.

Makelaar in Heseveld

Wonen in deze mooie, opkomende wijk? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Iedereen kan wonen, werken, leven en recreëren in Heseveld!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×