Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuw kantoor geopend, in Maastricht!

Het is de meeste mensen uit de regio al wel bekend. Maar waar ik, Dick Arts, al 5 jaar lang van Nijmegen naar Overloon rijd, doe ik dat tegenwoordig vanuit Maastricht.

Vaak, heel vaak, is mij gevraagd wanneer ik weer in Overloon kom wonen. Maar dat gaat niet gebeuren. Overloon is een prachtig dorp, in een hele mooie en gezellige regio. Ik ben er opgegroeid en ken er veel mensen. Zowel privé als zakelijk.

Maar ik ben echt gemaakt om in een stad te wonen. De prikkels en de reuring, zijn voor mij echt onmisbaar. In een dorp mis ik dat eigenlijk al na één dag.

Dus om te werken is Overloon voor mij een genot. Elke dag weer terug naar mijn roots. Terug naar de regio waar ik ben opgegroeid. Dat doe ik met veel plezier.

12 jaar woonden ik en Sanne in Nijmegen. Maar dat is nooit helemáál onze stad geworden. En Maastricht was dat wel, kwamen we achter. Maastricht heeft het voor ons allemaal. Rust, natuur, gezelligheid en altijd wat te doen. Dus toen we eindelijk overtuigd waren van de mogelijkheid dat ook Sanne in Maastricht opnieuw kon beginnen (met haar werk), hebben we de knoop doorgehakt en zijn we verhuisd.

En ja, wat krijg je dan… Mensen gaan vragen of dat wij met VIND ze kunnen helpen. Helemaal in het zuiden. En dan zeggen we natuurlijk: Ja!

Dus vanaf nu hebben we een tweede kantoor aan de Hoogbrugstraat 27 in Maastricht. Gelegen in het mooie Wyck. Volg ons kantoor in Maastricht via Instagram: @vindmakelaardij_maastricht.

Maar onze aandacht in gemeente Land van Cuijk en gemeente Venray zal er niet minder om worden. Wij zijn en blijven actief vanuit ons hoofdkantoor in Overloon.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×