Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klantervaring van… Guus & Karlijn

Toen we voor het eerst bij VIND een afspraak hadden, wilden we vooral kijken wat onze mogelijkheden waren. Jef heeft ons daarin super begeleid en alles in heel duidelijke en in begrijpelijke taal uitgelegd. Er was wel een wens om een woning te kopen maar of het kon moesten we nog onderzoeken. Er waren vooral veel onduidelijkheden. (Niet gek, als je termen naar je hoofd krijgt als ‘annuïtaire aflossing’, ‘rentevastperiode’ en ‘Nationale Hypotheek Garantie’.)

We hebben samen stap voor stap alle documenten en informatie verzameld zodat wanneer we een bod uit wilde brengen, ook snel konden handelen. Op alle vragen die we hadden kwam snel en heldere respons. Hier werd waar nodig ruim de tijd voor genomen

Sneller dan verwacht kwam er ook daadwerkelijk een huis op ons pad. Er moest dus snel geschakeld worden. Er werd een uitgebreide analyse gemaakt van de woning waardoor samen een bod bepaald kon worden.

Ons eerste bod op een woning was gedaan. Spannend. Dus wij dachten ‘Nu, even niet meer aan denken en lekker op vakantie’. Na het verstrijken van de deadline voor het doen van een bod was het afwachten. Na een paar uur nog geen reactie. Ondertussen stapte we het vliegtuig in richting Nederland met het idee dat we al wel iets gehoord zouden hebben als we het waren geworden.

Maar bij terugkomst in Nederland, in de trein richting Vierlingsbeek, belde Jef ineens: ‘Ik het goed nieuws voor jullie!’. Zo werd onze laatste vakantiedag onverwachts toch nog een feestje.

Van advies, vragen, de regelzaken zoals o.a. hypotheekaanvraag, verzekeringen tot aan de uiteindelijke aankoop van ons huis, hebben ze ons top bijgestaan. Kortom; maatwerk. Mede dankzij de goede begeleiding, advies en vlotte communicatie wonen we nu al twee maanden in ons eerste eigen huis!

Veel geluk in jullie nieuwe huis, Guus en Karlijn, en bedankt voor het fijne traject.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×