Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klantervaring van… Ania & Emil

Succesvol Verkocht met VIND Makelaardij!

“Na 5 weken waren we het zat. Onze woning stond te koop bij een andere makelaar, maar het resultaat? Dat bleef uit. Geen bezichtigingen, geen interesse, alleen maar stilte. De frustratie en ontevredenheid stapelden zich op, en we besloten dat het tijd was om verandering te brengen in onze situatie.

Na wat zoekwerk kwamen we terecht bij VIND Makelaardij & Financieel Advies. En wat zijn we blij met die keuze! Het contrast met onze vorige makelaar kon niet groter zijn. Het team van VIND straalt professionaliteit en enthousiasme uit, en we voelden meteen dat we in goede handen waren.

Binnen een week was ook het resultaat al duidelijk zichtbaar. Onze woning werd niet alleen bezichtigd maar ook tot onze volledige tevredenheid verkocht! We hadden niet durven dromen dat het proces zo vlot en stressvrij zou verlopen na onze eerdere ervaringen.

We willen het team van VIND hartelijk bedanken voor hun inzet, professionaliteit, en persoonlijke benadering. Niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de fijne samenwerking!”

Ania & Emil

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×