Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Lente: de perfecte tijd om je woning op de foto te zeten

De lente staat weer voor de deur. Naast meer zonnige dagen en warmere temperaturen, betekent dit ook dat jouw tuin ieder moment in bloei kan staan. En wat wil je liever dan een mooie tuin, wanneer je jouw woning op Funda zet?

Een goede voorbereiding

Overweeg jij nu al een tijdje om jouw woning te verkopen? Dan is dit het moment voor actie. Vanaf het eerste contact tot het maken van de foto’s kan zomaar nog enkele weten tussen zitten. Je doet er dus goed aan om vroegtijdig alles in gang te zetten, want zodra de bloesem in de bomen staat wil je dit natuurlijk meteen op beeld hebben staan.

Ook als je nog niet direct de verkoop in wil, kan dit alvast een geschikt moment zijn om met ons in beraad te gaan over een eventuele verkoop. We kunnen alvast de voorbereidingen treffen zodat we jouw woning precies op het juiste moment op beeld kunnen zetten.

Kom in contact

Overweeg jij jouw woning te verkopen? Dan kan de verwachte verkoopopbrengst hier ook een rol in spelen. Daarom komt een van onze makelaars graag bij je langs om je hier een handje mee te helpen. Laat vrijblijvend je gegevens achter voor meer informatie.

Gratis Waardebepaling

Gratis Waardebepaling aanvragen

Naam(Vereist)
Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×