Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaardij Overloon | VIND Makelaardij

Makelaardij Overloon

Ben jij opzoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Overloon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar jouw mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in.

Liever eerst weten wat andere van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviewpagina!

Makelaar in Overloon

Een goede makelaar heeft een binding met de regio waarin ze werken. De makelaar kent het dorp, de wijken en taxeert daarom het beste. Met VIND Makelaardij haal je dit in huis. Kies daarom voor een makelaar die Overloon goed kent en jou de beste begeleiding kan bieden bij het aankopen, verkopen of taxeren van jouw woning.

Bij VIND Makelaardij staat kennis, persoonlijke hulp en passie centraal. Het beste resultaat voor onze klanten staat voorop. Wil je jouw huis verkopen, dan doen wij er alles aan om de juiste kopers te vinden. Wil je een huis kopen, dan ondersteunen wij jou om jou perfecte woning te vinden.

VIND Makelaardij is aangesloten bij VBO. De branchevereniging waarbij ca 1.300 makelaarskantoren zijn aangesloten. VBO ziet er op toe dat hun makelaars werken volgend de gedragscode, dat ze goed zijn opgeleid en dat ze jaarlijks voldoende bijscholing volgen. De makelaardij is net als bij hypotheken een vakgebied waarin veel verandert. Wij houden onze kennis van de markt op peil, zodat we voor jou het beste resultaat behalen.

Huis verkopen Overloon

Heb jij een woning in Overloon en overweeg jij om deze te verkopen bij een geschikte verkoopmakelaar? Laat het ons weten en vul bovenstaand contact formulier in. We komen kosteloos langs voor een gratis waardebepaling. Na deze waardebepaling weet je precies voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden en welke strategie hier het beste bij past. Daarnaast weet je hoe wij bij VIND Makelaardij te werk gaan.

Huis aankopen Overloon

Een verkoopmakelaar is uiteraard partijdig. Hij of zij werkt voor de verkoper. Het is dus de taak van de verkoopmakelaardij om voor de verkoper de beste deal te maken. Dat betekent dat je als koper zelf zal moeten bepalen of je zelf iemand nodig hebt die jou bij staat. Een aankoopmakelaardij is de beste verzekering tegen een miskoop.

Als aankoopmakelaardij in Overloon adviseren we over de koopsom, doen we de onderhandelingen voor je en houden we intensief contact met de verkoopmakelaardij. Als aankoopmakelaardij zijn we extra kritisch op de bouwkundige staat van de woning en indien nodig, schakelen we een expert in. Zo nemen we de grootste zorgen van jou als koper uit handen.

Ook in Overloon gelden bepaalde regels omtrent bouwvergunningen. Zijn de huidige gebouwen correct gebouwd? Kan je de gewenste verbouwing wel uitvoeren? Dat zijn allemaal zaken die wij voor jou uitzoeken.

Heb jij een woning in Overloon op het oog? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we komen gratis bij je langs om kennis te maken.

VIND Makelaardij

In 2018 heeft VIND Makelaardij de deuren geopend. Al ruim 5 jaar zijn wij actief op de woningmarkt. Het eerst kantoor werd geopend in het prachtige Nijmegen, Maar al snel ontdekte Dick Arts dat er in de gemeente Venray & Land van Cuijk veel vraag was naar een jong makelaarskantoor met een frisse blik op de woningmarkt. Daarom heeft VIND in Januari 2020 het kantoor geopend in Overloon. Een dorp centraal gelegen tussen de twee gemeenten in.

VIND Makelaardij is de makelaar voor jou in de omgeving Overloon. Met een brede expertise over de regio helpen wij je met het verkopen, aankopen of financieren van jouw (nieuwe) woning. Bij ons staat persoonlijke hulp en kennis van zaken centraal. Daarom bieden wij alles onder één dak aan, als het gaat om wonen. Wij willen jou volledig ontzorgen bij de aan- of verkoop van jouw woning. En hoe kunnen we dat beter doen dan jou in het hele proces te voorzien van ondersteuning.

Wonen in Overloon

Als jaren lang is Overloon een van de mooiste dorpen van de gemeente Boxmeer. Overloon is ook een dorp waar veel te beleven is. Er wordt nog altijd veel geïnvesteerd en dat zorgt er voor dat het dorp nog steeds groeit.

Overloon is na de oorlog helemaal opnieuw opgebouwd. Er is relatief veel vrijstaand gebouwd en het is er groen. De meeste woningen beschikken over een prettige voortuin waardoor de staten groen blijven. Omringd door de bossen en van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten in Overloon

Overloon heeft een eigen basisschool. Gelet op het aantal inwoners en de groei die het dorp door maakt is het ook waarschijnlijk dat deze in de toekomst behouden blijft. Hierdoor kunnen de kinderen in dit dorp dichtbij naar school. Op ca 5km afstand van Overloon liggen diverse middelbare scholen. Het Metameer in Stevensbeek en het Raayland College in Venray. Het treinstation in het naastgelegen Vierlingsbeek heeft een directe verbinding met Gilde Opleidingen Venray (MBO), de HAN (HBO), Radboud Universiteit en het ROC in Nijmegen (MBO).

Wat Overloon uniek maakt in de regio is het toerisme. Met verschillende vakantieparken, groepsaccommodaties en campings zijn er veel bedden beschikbaar. Naast overnachtingen heeft Overloon 2 absolute trekpleisters voor een dagje weg: het Zoo Parc en het eerder genoemde Oorlogsmuseum. Dat heeft weer als gevolg dat ondernemers het in Overloon goed hebben. Onder anderen IJssalon Clevers, Grand Café Effe, Pannenkoekenhuis Museumzicht en Partycentrum Bos & Berg zorgen dat het dorp leeft. Daarnaast beschikt het dorp altijd nog over een eigen bakker, slager, bloemist en een gloednieuwe supermarkt.

Je leest het al. Met ca. 4.000 inwoners heeft Overloon een ontzettend levendig karakter. Dit zorgt er dan ook voor dat het dorp niet krimpt!

Woningen in Overloon

Jeugd heeft sinds kort ook meer kans om in Overloon te blijven wonen. CPO d’n Hof heeft inmiddels 2 projecten afgerond. Het aanbod starterswoningen is daardoor fors toegenomen. Ook aan ouderen wordt gedacht. Het nieuwe zorgcentrum van Pantein, dat in samenwerking met Kees van de Kroon is ontwikkeld, heeft haar deuren geopend en zorgt ervoor dat ook ouderen in het dorp kunnen blijven. Een unieke ontwikkeling in de regio waarbij een kleinschalige gemeenschap het samen voor elkaar krijgt krimp tegen te gaan.

Natuur rondom Overloon

Het dorp is omringd door prachtige bossen met heidevelden. Verschillende wandelroutes en fietsroutes laten je gratis recreëren in de buurt van je eigen huis. Met de maas op fietsafstand en de Peel in je achtertuin geniet je hier het hele jaar van de omgeving.

Wil jij het hele jaar op de hoogte blijven van Overloon? Houd dan Overloon Nieuws in de gaten.

Makelaar Overloon

VIND Makelaardij is actief als makelaar in de woningmarkt in en rondom Overloon. Zowel als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en financieel advies. Bij VIND Makelaardij bieden we alles onder één dak aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met een persoonlijke benadering wordt geholpen en met een fijn gevoel de deur uit gaat.

Heb jij een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar nodig in en/of rondom Overloon? Neem dan contact op met VIND Makelaardij.

Verkocht in Overloon

De afgelopen jaren hebben we al een paar mooie huizen in Overloon mogen verkopen. Zoek jij nou ook een makelaar in Overloon? Wij helpen je graag!

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×